Sunday, March 30, 2008

aku yang semakin sibuk sekarang...


2 minggu lagi minggu exam dan nak mula...
kerja yang semakin melambak mengehadkan masa aku untuk ber'internet'..
itu tidak termasuk lagi kerja yang belum siap...
test senang pun x leh jawab aku ni...
nak tengok cerita yang baru amik dari kawan pun tak tertengok aku...
nk balas komen dalam friendster pun malas. nk post pape dalam blog pun x de masa sangat..

aduh, baru aku tahu, susah juga hidap aku ni...ha3...
ini pun hari ahad, boleh la buka internet kejap... dah la internet lambat... nak kutuk pihak pentadbir lebih-lebih, takut tak pasal-pasal aku kena warning kalau dorang tahu nanti...☺.
inilah cabaran hidup... tak pe, aku leh tempuhi lagi.....('',)..


Suka entri ini.?

1 comments:

Fenrisar on April 5, 2008 at 6:25 PM said...

SECURITY CENTER: See Please Here

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted