Friday, July 18, 2008

How to Remove Windows Genuine Advantage Notifications





Jika anda mengalami masalah seperti gambar di atas, Windows Genuine Advantage Notifications. terdapat beberapa cara yang boleh dilakukan untuk membuang peringatan tersebut.

1. Click "Start", "Run", then type-in "System32". Click "Ok".


2.In "System32", go to "Tools" > "Folder options" > click on the tab, "View" > Uncheck "Hide extensions for known file types".

3.Check to make sure the window that comes up has a full screen of various files. The files are in alphabetical order, which makes it easier to locate the specific file.

4. Find "WgaLogon.dll" and rename it "WgaLogon.dll.bak".


5.Create an empty copy of WgaLogon.dll:

  • Right click on a blank space in System32 and select "New" > "Text Document".
  • Leave the text document empty and label it "WgaLogon.dll". Press Enter (on your keyboard).
  • You may get a warning from the above step that says, "If you change a file name extension, the file may become unusable. Are you sure you want to change it?". Click "Yes" on this warning.
6.Be ready to complete the next two steps quickly! Find "WgaTray.exe" in "System32" and delete it. You will then have 10 seconds to find "WgaTray.exe" in the Task Manager (the next step).


7. Immediately open Task Manager. You can do this by pressing the Ctrl, Shift, and Esc keys simultaneously, pressing the Ctrl, Alt, and Delete keys simultaneously, or right clicking the Taskbar and selecting "Task Manager". Click on the process tab and click end process when "WgaTray.exe" is selected. Note: If you take longer, do NOT panic! All that will happen is that "WgaTray.exe" will keep reapearing in the processes list (i.e. you won't be able to delete it as required). To remove the notifications after this, return to system32. You will find two files:"WgaLogon.dll.bak" (the one you renamed) and an Application Extension (0KB) called "WgaLogon.dll". Delete the Application Extension, rename "WgaLogon.dll.bak" to "WgaLogon.dll" and repeat the steps from the fifth one onwards (at a greater speed!!).


Suka entri ini.?

6 comments:

' tErAzZaTaLe ' on July 19, 2008 at 1:14 AM said...

@sapuan:ape ko tulis ni mmg bgus bagi membantu ramai kawan2 kita ni..tp aku rasa lebih baik ko tlg translate ke bm kerana bila guna bi, orang trus mls nak baca.aku pn mcm 2(sebab aku da tahu cara ni..hehehe)..pastu ringkaskan ayat sikit,jgn mcm bt karangan plak..ni pandangan aku je..no offend!

unwanted said...

mmg dah cuba translate dalam bm, tp jadi makin panjang lak..:)..
so dengan mengandaikan semua orang yang buka blog ini faham la juga bi, so aku rasa x jadi masalah sangat untuk dorg paham yang basic2...:)

' tErAzZaTaLe ' on July 25, 2008 at 6:12 PM said...

mcm mana leh jadi makin panjang plak??sah-sah ko mesti translate satu2.hahaha..relax r lebong..aku ct start 15/8 ni..anti aku dtg mlwat ko r ek..

emma said...

saya dah try wt tapi xblh ...tlg lah saya.kalau saya anta kt kedai bp kena bayar?

email:emma.ithnin@gmail.com

adenaufal on June 26, 2009 at 8:41 PM said...

wah.. apa ini tak dibuat asli je? kalau berkehendak silahkan buka http://adenaufal.wordpress.com/2009/06/10/membuat-windows-anda-jadi-asli-dalam-sekejap/

rex on February 9, 2010 at 8:50 AM said...

bro, leh x aku ambil post ni utk letak kat blog aku..??
aku bg krdit kkat kau jgak.,
ok..
=)

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted