Tuesday, September 02, 2008

Anak Najib - Ashman Najib


HA, inilah anak bakal peminpin kita...
katanya belajar di luar negara, tempat mana tu dah x ingat aku..:).

kata orang bapa borek anak rintik..
hurmmm.. tak tahu la aku..

wow, gebunya pipi.










bersama pakcik(yang perempuan tu Norjuma kan.)
bersama ayah tersayang

Jom tengok pula gambar anak Nazri Aziz bersosial, boleh la kita buat perbandingan.:)


Suka entri ini.?

27 comments:

YO said...

Apa salanya Ashman pandai pikat pompuan? Cemburu ke?

Anonymous said...

pada aq pic nie xjd masalah....da namer lelaki standard la tu.....tp pic ank nazri tu nmpak keboyaannyer.......ishkkkkk rosak2... aper2 pun guys...dasat uolz maner dpt pic2 cmtu erk???? gd jobs....

Anonymous said...

To MR/MS yO...
iT IS NOT WRONG FOR ASHMAN TO TACKLE A GIRL..BUT IN ISLAM, lelaki dan wanita yang bukan muhrim diharamkan untuk bersentuhan antara satu sama lain...harap awak faham~~~~

Anonymous said...

You ni alim sangat ke? You nak cakap dengan org diff gender Dosa dah. Don't tell me you don't have friends that are of different gender. I'm sure you do. And what you said has bounced back to you. In Islam, dosa if you hang out with guys. So stop dissing cause you're only making the dosa even more for you. You do the same thing, except you're not a 'somebody's child' so no one really cares

Anonymous said...

I think what Ashman does is pretty normal. He doesn't drink or smoke or anything. He just has friends that you are obviously jealous of.

Anonymous said...

sesiapa yang komen menyokong his attitude,korang ni komen macam xtau agama,memang dunia nak kiamat agaknya..

Reggin A on April 20, 2011 at 8:52 AM said...

Haha. Normal lah tu. Kalau anak you pergi luar negara, tanpa pengetahuan you, dia berjoli juga. Peluk perempuan sana ni banyak berlaku dekat Malaysia. Apa lah nak condemn sangat anak PM ni. Dia manusia normal lah. Asal anak orang ternama je orang nak condemn. Apa la mentaliti you ni. So Malaysian.

Anonymous said...

emm.. if u think is normal that also sin.. jika kamu melihat seseorng berbuat dosa, x dapat menegah dgan tangan, tegahlah menggunakan kata2, jika tidak mampu cukuplah menegah didlm hati.. itulah serendah2 iman... smuga kita dibwh hidayahnya..

Anonymous said...

bangang punya manusia........xtau ke halal haram...mak bapak xajar ke nie....haram pom main redah jew....nie dlm gambar..luar..hanya allah dan dia yang tahu....

Anonymous said...

SEMOGA ALLAH SWT JAUHKAN KITA DARIPADA PEMIMPIN YANG SEMACAM INI... JANGAN SESEKALI DIA MEMIMPIN KITA..

Anonymous said...

pemimpin yang suka mimpi

Anonymous said...

peluk berpeluk ni ada tangkap gambar, mana tau malam malam berkongkek dengan pompuan byk byk? Kalo tau hisap rokok atau minum arak tu bersalah, kenapa nak tangkap gambar lagi? Anak PM nih bijak juga ya...>.<

Anonymous said...

haha..org komen skit,dah nak melenting..bro,jgn lihat pada org yg memberi nasihat,tetapi lihat pada isi yg ada dalam nasihat tu..

"dosa if you hang out with guys"??come on la,tadak la sampai macam tu..lol:P..

pendapat gua:kurang enak la anak pemimpin negara hang out dengan cara macam ni..gua ada member pompuan,lepak ngan laki2,rilek ja,pi cuti sana sini..tapi dalam gambar2 dia gua tengok,batas pergaulan mmg dia jaga..no touching2 gitu..

Anonymous said...

hehe syukurlah.alim sungguh org malaysia ni.tp tak taula jg kan.syok² condemn org lain.cerita psl halal haram,tau² diri sendiri pun buat benda haram :)

Simps on June 27, 2011 at 10:33 PM said...

Thanks for sharing. I appreciate your courage.
Tak takut dgn ISA ke? Wish u good luck.

Anonymous said...

ala biasa aja pic ni...anak org lain pun mcm ni gak...kita kita pun kalo dpt peluang nk bergambar ngan ank ank pm yea x

Anonymous said...

ishh.. baguih budak nii... belajaq tinggi.. perangai elok.. macam bapak dia.. satu hari nanti pemimpin negara ni.. (sambil tangan didada, lidah dilelir, mata pandang keatas..)

Anonymous said...

kenapa tak ada gadis mongolia? bapa ada.

Anonymous said...

korang agak2 larh,apew pandangan orang dari negara lain....kalu ank pemimPIN TERTINGGI negara pown mcm ni.....apatah lagi ank2 rakyat dier....???hahaha...kan dar buruk nama Malaysia...sepatotnya dier sebagai ank perdana menteri MALAYSIA patot tnjuk cntoh yang baik.....bkankah sepatotnye bgtu...??

Anonymous said...

benda x elok tegur je la....walapun dia x buat ape2....da nama pun org islam...haram berpeluk dengan bukan mahram....ni kalo anak nik aziz buat cani mau geng2 pencacai umngok hingaq x heenggatnyeee.....x kira la dia ni anak najib ke anak nik aziz ke HARAM TETAP HARAM

Anonymous said...

rubbish dad got rubbish son.

Anonymous said...

his dad use "one malaysia" earn money let him go club and find bitches everyday, genius.

Kookie Monsta on July 9, 2011 at 7:39 PM said...

i thought the first picture's his sister. somehow the first picture looks like the lady from mongolia.

Kookie Monsta on July 9, 2011 at 7:41 PM said...

sorry if im wrong. okay bye :)

Anonymous said...

Kena la tahu pasal agama walaupun skit..sekurtang2nya menjadi amalan..kita ni walau sejahil2 pun pasal agama..kena beringat dan kena belajar...kita ni hamba..Tuhan boleh tarik je nikmat dalam sekelip mata...kaalu korang rasa best sgt bende2 camtu dan anggap biasa...tggu je la nasib korang nanti..peringatan tuk aku dan korang semua yg mengaku menganut Agama islam...

Anonymous said...

Super Impose ni............

musafr sufi said...

ISLAM kata hukumnya haram bersentuh ngan pompuan ajnabi..apatah lagi berpeluk...haram tetap haram... da terang2 haram... ade pehemmmm...

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted