Friday, December 12, 2008

Gambar Anak Nazri Aziz Bersosial


Kalau dahulu heboh pasal anak Najib bersosial Ashman Najib, kini timbul pula anak Nazri.
Rasanya ramai orang kenal Nazri Aziz. Boleh kira menteri yang lantang juga la. Anak dia.? entah. Baru² ni ada la yang mengatakan gambar anak lelakinya tersebar luas di alam maya ini. Hendak kata teruk tu, nilai sendiri la.:)

Aku bukan hendak tuduh, apatah lagi cuba menjatuhkan beliau, cuma muka mereka seiras. Maklumat lanjut tentang anaknya tidak diperolehi. Tetapi mustkil juga aku ini.:).

Sebelum lihat gambar yang dikatakan anak nazri ini sedang bersosial, apa kata kita lihat dahulu gambar Nazri, ditakuti ada yang terkeliru.:).

Dan ini pula gambar yang dikatakan anak beliau. Siapa tahu kan. Mungkin betul, mungkin tak betul..:)










Boleh tahan cun juga perempuan yang didampinginya..:). tapi satu persoalan yang masih berlegar di pikiran aku. Adakah betul dia anak Nazri.?


Suka entri ini.?

20 comments:

Anonymous said...

muke cam same je dgn bapaknye

Anonymous said...

walaupun x hensem langsung
tpi gadiz nya cun2 seh...
lh gt2...
hahahaahha..........

Anonymous said...

ini mmg btl anak die..nadim..aku doakan kau dtimpa bala yang xda kesudahan nadim..sbb kau dah aniaya aku.....sampai mati aku xkn lupa dgn kau nadim....

Anonymous said...

ORG RAMAI JGNLAH KAU UNDI BAPAK DIE LG..NADIM NI MENGANIAYA ORG..BARU AKU TAU ORG UMNO PYE ANAK MCM MANA..BILA KORG SUMA NMPK DIE MTK SEDEKAH LG..XPYHLA TOLONG..DIE DH BYK TINDAS ORG...

Anonymous said...

awek tu cm angelina jolie..cantik aku tgk..........
hahaks..insaplah ko!!!

Anonymous said...

jelesnya ngan die nii...aweknya cun giler bro...phewiiit..

Anonymous said...

besa lh... ada duit smua jadi.... dah sah2 awek2 tu mata duitan... kcian2...

Anonymous said...

bagi aku amoi satu...boleh?

Anonymous said...

bapak borek.. anak rintik

Simps on June 27, 2011 at 10:38 PM said...

Tak tahan same misai die mcm misai kura2

Anonymous said...

Klo ada duit, apa pun dapat beli, kan?

Anonymous said...

...

Anonymous said...

kat gambar 1st tu tin air ape hah? kaler ijau camtu... air tin cap pas ke? hehehe

Anonymous said...

melukut besar, budak ni

Anonymous said...

x hensem langsung hahaha

Anonymous said...

btuh tin cap pas pe..lanca sgh

Anonymous said...

Heheheh...tak hensem ..poket penuh kot tu yg gedik2 pompuan ntah dr lubuk mane..kalau aku ..muke hensem ke ..poket penuh ker..da sikap mcmni..bg free pun tanak lah..

Anonymous said...

Alahai nora denish pon nak kt org mcm ni rupe nye

Anonymous said...

Ni bukan soal anak org umno je pkr ke dap ke.....ni soal didikan mak bapak

sepatu putih on April 26, 2014 at 7:51 PM said...

Muke cam kaki pecah umah,,, phuiiiii

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted