Saturday, September 27, 2008

Koleksi Gambar Lucu : Sukan

3 comments

pemain 1: semalan attromen tu fire cam ni ha,.
pemain 2: eh ye ke, x percaya aku

inilah keadaan kalau tiket mahal sangat

Gaya tandukan rumput

peribahasa baru : sudah jatuh langar palang

pemain 1: tu apa tu.?
ref : mana ada pape..

coach, ampunkan kesilapanku.

ref, aku x buat apa² la..

jom kawan², kita sepak dia ramai²

ni tahan kentut ke ni..

semua orang selamtkan diri, siapa nak selamatkan budak kecil tu.?

nah, amik kau, kutuk aku lagi tadi.

Bayangkan kesakitannya.

ouh, kenapa boleh sampai muka ni.

eh, lupa pasang nat ke tadi.?

gimnastik.??

ngantuknya aku sekarang ni.

aku dah menang ni, aerobik dulu, 

bang, sory terlajak sikit ni.

gaya paling hebat abad ini.

meh aku terajang perut ko.

awwwwwwwwww...takutnya saya..

Ac Mizal Buka Restoran

Comments

Bagus juga aku tengok artis² angkatan lama sekarang ni. Buka perniagaan untuk menampung kos sara hidup yang semakin tinggi. Salah seorang dari mereka adalah Ac Mizal. Dengan populariti yang baik semenjak jadi hos kepada Akademi Fantasia dulu, rasanya tiada masalah untuk manarik pelangan. 

Restorannya diberi nama Zucchero Cafe. Tidak diketahui kenapa dia memilih nama itu..:). Memilih Warisan Cityview, Jalan Cheras sebagai lokasi restoran pertamanya itu, AC mengusahakan perniagaan itu bersama 3 lagi rakan kongsinya, Fairuz Razi Zakaria, Alex Liew dan Adam Rahman bagi merealisasikan impiannya untuk bergelar pengusaha restoran.

P/s:
-selepas ni kena la bersaing dengan Linda Onn dan Amy Search..☺
-jauh berbeza dengan sesetengah artis muda yang suka berpoya².









Friday, September 26, 2008

Budak Kecil Merokok

2 comments

Apalah hendak jadi dengan budak sekarang ini. Kecik-kecik lagi pun dah merokok. lagak pun macam dah orang besar. Nanti kalau dah besar macam mana la. Paru-paru? Tak dapat nak bayangkan betapa hitamnya kalau sebesar ini sudah merokok. 

file type:wmw
file size:1.75MB
DOWNLOAD NOW



Thursday, September 25, 2008

Prison Break Season 4 Ep 5 : Safe and sound

Comments

Episod 5 telah keluar..:). kali ini pada permulaan menceritakan bagaimana Sara hampir-hampir sahaja ditangkap oleh si berjambang.(geram gak aku kat Sara ni..:).. Usaha untuk mencari kad yang ketiga juga berjaya walaupun hampir gagal. Nak tahu lebih lanjut,.? download je link kat bawah ni..:).

Seperti biasa, download kedua-dua file kemudian extract..:)

RAPIDSHARE : 

PART 1 

PART 2 

---------------- 

MEGAUPLOAD : 


PART 1 

PART 2 


---------------- 

DEPOSITFILES : 

PART 1 

PART 2 


----------------- 

BADONGO : 

PART 1 

PART 2 


----------------- 

EASYSHARE : 


PART 1 

PART 2 

----------------- 

FLYUPLOAD : 


PART 1 

PART 2 

kredit : asscrewz.com

Wednesday, September 24, 2008

Antara Dua Darjat.

1 comments


Tajuk akhbar kosmo hari ini 

1)Raja Petra kena 2 tahun ISA [link]
2)Pencipta lagu Negarakuku lega [link]


Aku pun sebenarnya tidak tahu adakah sesuai post kali ini diberi nama 
'Antara dua Darjat'
Apa yang kau maksudkan adalah antara dua darjat , melayu dan cina.
Seorang blogger, seorang pelajar,seorang wartawan dan seorang lagi ahli parlimen.
seorang berbangsa melayu,tiga orang berbangsa cina.
Kesalahan mereka agak hampir serupa.
yang seorang dituduh menyebarkan fitnah dalam blognya.
yang seorang lagi mencipta lagu yang   mempunyai unsur lucah hingga menyentuh sensitiviti kaum Melayu.
Yang dua orang lagi pun kira ada masalah yang hampir sama.

Tidak lah aku mengetahui sangat pasal perundangan ini, tetapi aku merasakan seperti ada campur tangan lain yang menyebabkan perbezaan yang sangat ketara. adakah aku prejudis terhadap bangsa lain.? Entah la, aku pun tidak tahu. Tetapi sememangnya aku merasakan keputusan tersebut dipengaruhi oleh pihak-pihak lain. Lagi-lagi keputusan yang melibatkan Raja Petra yang dituduh cuba untuk menggangu keharmonian negara kita.  Adakah yang lain-lain tidak bersalah cuba meggangu sensitiviti kaum.??

Cukup adilkah negara kita sekarang ini..?
Lihatlah keadaan sekeliling...

PBB - Pabila Binatang Bersuara

Comments

Sambil-sambil anda melayari internet dengan penuh tension, apa kata kita kurangkan sedikit dengan lawak yang tidak seberapa ini, tetapi masih boleh mengurangkan tahap ke'tension'nan kepada beberapa peringkat.:).

Kalau masih tidak jelas dengan dialog, sila klik gambar untuk lebih jelas...
ceriakan hari anda..:)


Sopannya Dia

1 comments

Nak tergelak pun ada aku tengok cara dia ni posing. Pakaian dah ok, tutup aurat, tapi cara posing pula yang silap. Tengok dari pandangan depan dah lain macam, kalau pandangan belakang... fuhhh.. x dapat nak kata...
Siapa lagi kalau tak bukan awek si mawi ni...



Teka-teki Artis

1 comments

Sedar atau tidak, sebenarnya banyak nama dan maksud yang tersembunyi dalam nama setiap artis samada perseorangan atau berkumpulan. Jom kita teroka

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.
KUMPULAN BAJI

2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.
TITEK PUSPA

3) Penyanyi yang paling demand.
HETTY COST ENDANG

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.
KUMPULAN SPIN

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.
ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.
O.A.G (Orang Asli Gombak)

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.
SCOIN (pakai syiling jer)

8) Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.
AL-JAWAHER

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.
MAY (Bau Sabun)

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.
AMUK

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional.
MANTERRA

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.
GIEGIEL

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.
HEADWIND

14) Kumpulan yang mudah berpecah.
KRISTAL

15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri.
LEFTHANDED

16) Kumpulan yang ada power.
KEMBARA (sebab ader DVVT)

17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.
PADI

18) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.
TOO PHAT

19) Penyanyi kesukaan David Beckam.
SITI SARAH

20) Penyanyi yang sentiasa tua.
TO’KI

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.
PRETTY UGLY2

2) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.
METALASIA

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.
4U2C

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.
MELLY GOESLOW

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut “HARI GURU”.
TEACHERS PET

26) Kumpulan yang susah nak sakit.
MEDICINE

27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.
DR. KRONIK

28) Kumpulan yang buat show kat everest.
IKLIM

29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh.
BLACK DOG BONE

30) Penyanyi yang paling bengap walaupun dah kaya.
PAK PANDER

31) Kumpulan yang paling di hormati.
KUMPULAN DEWA

32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.
NEW BOYZ

33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya.
KUMPULAN NASYID HIJJAZ (Honda Jazz tuh)

34) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.
SWEET SEPTEMBER

35) Kumpulan berani mati.
KAMIKAZE

36) Kumpulan yang selalu gi konvoi.
XPDC

Myra Padme Awek Nabil.?

2 comments

Siapa yang tidak kenal Nabil, ? rasanya sekarang ini kebanyakan orang sudah kenal dengan dia ni. Tetapi siapa pula Myra..?Alahai gosip bertiup semakin kuat. Tidak diketahui la benar atau tidak, tetapi macam la benar.:).yang si Nabil ni sedang bercinta dengan Myra, iaitu anak bos Grand Brilliance. Wah-wah, senang nanti la Nabil diterima berlakon nanti..:). Nama penuhnya Myra Padme. orangnya pun boleh tahan. sepadan dan secocok la katakan..:).



Tadi sempat juga aku usyar myspace Myra tu, tetapi sudah disetkan private. Apakan daya., yang Nabil pula, myspace dia sudah delete profile, so kempunan la.:)

So kesimpulan kecilnya adalah, Myra Padme adalah girlfriend Nabil..
adakah itu boleh diterima.?



Tuesday, September 23, 2008

Indahnya Dunia.

1 comments

Ketika dunia kita kini semakin diancam oleh kemusnahan dan kerosakan, masih ada tempat di dunia ini yang terpelihara dengan begitu baik sekali. Ianya bukanlah pulau yang biasa kita dengan keindahan alamnya, tetapi ia merupakan sebuah kawasan antara Pakistan dan juga Kashmir. 
Selama manakah ianya akan bertahan.? tidaklah diketahui selagi mana ianya tidak dicemari oleh manusia yang rakus terhadap keindahan alam ini.

klik untuk besarkan gambar












Sunday, September 21, 2008

Super Hero Juga Letih

1 comments

Mungkin ramai yang menyangka bahawa super hero tidak pernah letih. Tapi bila lihat gambar bawah ini, tak tau la nak kata. Gelak sampai sakit perut. Lagi-lagi kalau tengok bersama kawan-kawan. walaupun bukanlah video, tetapi dengan hanya satu gambar cukup untuk menyatakan sesuatu, super hero juga letih..:).


Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted