Monday, January 26, 2009

Gambar Anak Datuk K


Ini gambar yang agak lama juga la. Dalam bulan November 08. Terjumpa pula gambar anak datuk K ni. Dulu aku dah tengok gambar dia, tapi tempat lain. Kali ini dengan kekasih dia kot.

Lawa juga kekasih dia ni.Macam ada gaya barat gitu. Seksi pun ada..:). Tapi hendak buat macam mana.? Bukan kita boleh sekat pun dorang ni. Apa yang kita boleh buat.? Kita tengok gambar dia la...ha3

sape amik gambar ni.?
Gambar anak datuk K

tetiba aku terpandang ketiak pula..ha3.
Gambar anak datuk K

mamat sebelah tu jeles kot..
Gambar anak datuk K

dah kurang jeles la ni.
Gambar anak datuk K

pose menarik.
Gambar anak datuk K

Wow, seksinya...
Gambar anak datuk K

aku dah check, tangan aku tak berurat cam tu..:)
Gambar anak datuk K


p/s: Bagaimana la pula anak datuk K dengan Siti nanti..:)


Suka entri ini.?

13 comments:

Anonymous said...

nak tanya sket bleh????????????

hairan ye..kenapa mesti sebut “anak tiri CT”? kenapa x sebut “anak TENGKU ZAWIYAH”??????

ramai orang cakap anak tiri dato’ siti kenapa orang tak kata pulak anak teruna tengku zawiyah….mcm salah siti pulak anak tuh jadi macam nih…padahal mak kandung dia yang membesarkan dia dari lahir masih bernyawa lagih… salah mak ayah kandung ke… salah mak tiri?????

memanglah siti tu pun bukannya baik sangat pun… tapi apalah kuasa dia nak menegur lebih-lebih…mak budak tuh masih ada, nnt over pulak jadi mak tiri yang tak sporting… huhu tak tau la… T.Zawiyah pun seksi jugak lebih kurang macam girlfriend anak dia…sesuai la tuh jadi calon menantu kesayangan mummy…sama taste…hahahahahahhahaahahahha (gelak menyindir)

ni,bukan tanggungjawab datuk ct.tengku zawyah ler ngan datuk k le..kan anak hasil perkongsian hidup diorang.lagi pun yg tinggal ngan datuk ct ngan datuk k cuma yg bungsu sekali jer..ape ler…yg hrus dipersalahkan mak bapak dia la.. Bkn mak tiri dia.. Lgpun nk melentur buluh ni biar dr rebung nyer.. dh jd buluh mcm mana si ct tu lentur kan.. Kang x pasal2 patah…hahahahhahahahahahahhahahahah gelak menyindir lagikkkkkkkk

unwanted on April 28, 2009 at 8:10 PM said...

owh. hendak tanya banyak pun boleh.
.
jawapan kepada soalan tersebut mudah saja.
.
Antara Siti dengan Tengku Zawiyah, ramai yang kenal Siti.
Sebab itulah orang cenderung untuk kata samada anak dato K atau anak tiri siti..:)

Julia Inne on September 16, 2009 at 10:20 AM said...

alah bukan TZ dah femes ke lepas masuk mahkamah itu hari..pastu siap jadi cover majalah NONA lagi...xkan le khalayak x kenal lagik....*nada menyindir*

Anonymous said...

Sebab CT nak sangat kat Dato' K. maka patut ambik le sekali anak2 Dato' K buat pekasam

Anonymous said...

cun gak gadiz ank datok k nie...

CronixxCancer on February 21, 2010 at 6:44 PM said...

gilo lah...gmbr atas katil tueeeeeeeeeeeee.........

Julia Inne on April 10, 2010 at 5:45 PM said...

eleh,masa ct kawin ngn dk,budak2 tu dah besar pnjg. nak tegur pun dah jadi buluh. salah sape? sape yg mengandung dan memberanakkan diorg? =P

jgn nak salahkan org lain pulak. tu darah daging sape?

Anonymous said...

semoga siti dan datuk K dikurniakan anak yang soleh dan soleh... boleh bimbing parents

ct fans said...

kesian kak ct..sabar jela dapat anak tiri mcm ini.

america on June 25, 2010 at 5:05 AM said...

barulah america.....hahahaha...!!!

Anonymous said...

sindir menyindir x selesaikan masalah pun...bab tegur menegur pulak xda masalah la, sebagai sesama islam memang wajib pun kita menegur kalau org 2 buat salah..2 namanya tanggungjawab sesama islam..xkira la mak tiri ke mak kandung ke..tp yg peliknya xda pulak org yg kaitankan budak 2 dgn dato k..nape siti dgn t.zawiyah je?
p/s:jgn menyindir, takut nnt anak korg lg teruk

Anonymous said...

ahaks...anak sendiri perangai teruk..nak salahkan org lain plak...

Anonymous said...

dunia aii dunia...ingatlah akhirat nanti...smoga jd pdoman utk semua...dunia akhir zaman ni mcm² da brlaku...

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted