Thursday, January 01, 2009

Happy New Year!!


zwani.com myspace graphic comments

Tidak terlambat rasanya sebab masih 1 JAN 09 (walaupun memang dah lambat.:) untuk mengucapkan selamat tahun baru untuk kepada semua umat manusia yang berada di atas muka bumi ini. Rasanya sudah dengan azam masing², kalau pelajar mahu belajar bersungguh², kalau pekerja mahu bekerja dengan lebih baik dan segala macam lagi.

Tidak lupa juga pengunjung blog ini. Tidak kira apa jua bangsa dan agama. semoga tahun baru ini akan membawa segala kebaikan dan kemakmuran. Terima kasih atas kunjungan anda ke blog ini samada sepintas lalu atau pengunjung tetap. Samada nyata atau tersembunyi. Kunjungan anda amat dihargai. Semoga banyak lagi pengetahuan dan pengalaman yang dapat dikongsi bersama di alam maya ini..:)
zwani.com myspace graphic comments

Walau bagaimana pun, pada tahun baru ini, aku berharapkan semua yang baik kecuali satu..
Semoga tahun ini dan akan mendatang akan membawa kepada kejatuhan rejim yang berhati binatang, Rejim Zionis. semoga rejim Zionis cepat dihapuskan dari muka bumi.

Itu sahaja. Tidak perlu dipanjangkan ucapan tahun baru ni, takut meleret sampai 1000patah perkataan(cam karangan sekolah menengah)

SELAMAT TINGGAL 2008
SELAMAT DATANG 2009


Suka entri ini.?

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted