Saturday, January 17, 2009

Prison Break Season 4 Episode 17 : Trailer


Siapa disini peminat prison break.? Aku salah seorang daripadanya dan rasa ramai yang jadi peminat cerita ini. Semestinya aku rasa semua peminat di pelosok dunia sekarang tertunggu-tunggu bilakah akan keluar episod 17 bagi season 4 ini.

Suka aku ingatkan dan bagitahu bahawa prison break season 4 episod 17 akan keluar pada 17 April 2009 Antara sebab aku rasa mengapa dia berbuat demikian.:
tidakkah anda sedar bahawa tarikh itu sebenarnya berkaitan dengan siri cerita ini.? season 4 episode 17, so terbalikkan jadi tarikh, 17 April.?..

So, untuk mengubati sedikit kerinduan yang tidak kunjung tiba lagi, apa kata kalau kita tengok dahulu trailer untuk ep 17 ini..:)




Sama-samalah kita menunggu tarikh 17/4/2009. Jangan lupa untuk catatkan tarikh itu. Mana la tahu kot-kot anda boleh terlupa nanti..:) Aku pun sebenarnya dah tak sabar ni...ha3


Suka entri ini.?

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted