Thursday, January 08, 2009

Twister Antivirus


Kali ini aku ingin berkongsi antara antivirus kegemaran aku. Twister antivirus merupakan antara antivirus terbaik dari pandangan aku sekarang selain dari kaspersky dan avira.

Boleh detect Trojan horses, Spyware, Viruses, Hackers, Adware, Keyloggers dan pelbagai lagi. Dengan kata lain, sebenarnya amat berbaloi untuk install antivirus ini.

Dan cadangan juga ditujukan kepada sesiapa yang hendak format komputer dengan alasan banyak virus, cuba dahulu antivirus ini. Berkemungkinan besar anda tidak perlu lagi format komputer untuk menghilangkan virus.:)

Boleh dikatakan antivirus ini mesti didownload dan dicuba oleh semua orang..:)

Boleh download dari sini, dalam file yang diberi juga sudah ada serial no.


DOWNLOAD NOW


1) Install seperti biasa.


2) Bila keluar seperti ini, klik register now


3) Masukkan maklumat berdasarkan file yang telah dibekalkan dalam folder.

4) Setelah selesai , klik live update
-Update untuk kali pertama mungkin akan makan masa yang agak lama.
-untuk seterusnya sekejap sahaja.

5) anda boleh scan sekarang dan lihatlah hasilnya.:)

tips:
-sesetengah file adalah terlalu sensitif dan biasanya anda boleh kenalpasti file tersebut penting atau tidak.
-jika internet anda perlahan, semasa update boleh tukar nilai 90 kepada 390 atau sebagainya..:)


Suka entri ini.?

14 comments:

gantang on January 8, 2009 at 1:46 PM said...

cmne nk download???dh klik dh kt download 2 n die tlis error...jgn la bg harapan palsu...

bbbb said...

unwanted...
x ley pown...
file not found...

unwanted on January 8, 2009 at 5:29 PM said...

sory, kesilapan yg tidak disengajakan..
link sudah dibetulkan.
enjoy..:)

Anonymous said...

erm..die bleh detect jer ker?

bbbb said...

thanx unwanted...

Anonymous said...

lesen seumur idup ke?

unwanted on January 9, 2009 at 1:12 AM said...

semestinya bukan detect sahaja.
clean pun mestilah boleh..:)

lesen tidak dapat dipastikan sampai ble.
tetapi untuk sementara waktu ini antivirus ini mmg sangat berguna.

Sape2 yag dah guna av ni boleh la hantar comment anda.
boleh dijadikan panduan kepada pengguna lain..:)

last crisp! on March 13, 2009 at 11:14 AM said...

aku da donlod anti virus ni tp aku x tau apa mslhnya.mg lar bleh dtect tp ap yg jd kat pen drive aku bru2 nie mg tkjut gla aku tgk. aku slu ccuk pen drive kat laptop aku je. bl aku scan just ada 1 or 2 virus ja pas2 aku clean. so, dh dlte lar tp aku g library bru2 nie, kat it room.dorang pkai karpersky, aku scan kat c2 pen drive aku ada 141 virus. x ke gla 2?mg ok ke anti virus nie?

unwanted on March 13, 2009 at 8:08 PM said...

mmg bagus antivirus ni..
dan aku da baca dlm forum, mmg semua kata bagus..
dan smpai sekarang aku guna lagi antivirus ni..:)

Anonymous said...

unwanted
HELP ME!
sy dh donload av tu tp xleh bukak plak kat pc sy.dia tlis "error.the file demaged"bleh x unwanted bg sy trus software dia ke email sy?plizz:'(

shut_ter93@yahoo.com

sgt2 mgharapkn!

unwanted on June 20, 2009 at 5:34 PM said...

klu nk hantar kat email besar sgt.
dalam 20Mb.
nnt aku upload kat empat lain selain mediafire pastu aku send link tu kat ko.

Anonymous said...

oh.thx bro!appreaciate sgt2.
sharing is caring:)

Anonymous said...

unwanted
plzz help me.. saya nk download.. tp kt mediafire 2 dia ckp da remove da..

dark_brain5 said...

sangat mengharapkan..

dark_brain5@yahoo.com

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted