Tuesday, February 17, 2009

3gp dan Gambar Seks di Bilik X-ray


PANAS....PANAS....PANAS...

Jika anda mahu video 3gp dan gambar seks di bilik x ray, sila downlaod melalui link yang diberi ini...
KLIK UTK DOWNLOAD VIDEO AKSI SEKS BILIK X-RAY

Kebanyakan pengunjung laman maya akan mengetahui pasal cerita ini.
Macam-macam la orang sekarang ini.
Bilik x-ray pun dia boleh buat sex.
Kan sekarang sudah kantoi.Dah la kantoi dengan gambar dan 3gpnya sekali.
Siapa yang malu.?

Berikut adalah keratan akhbar Kosmo! yang aku baca pada hari ini.(17/2/09)

seks di bilik x-ray

KUALA LUMPUR - Akibat kemaruk seks, sepasang kekasih sanggup menjadikan sebuah bilik X-ray yang dipercayai terletak di sebuah hospital di ibu negara sebagai tempat untuk memuaskan nafsu.

Lebih mengejutkan semua aksi lucah dan 'lakonan asmara' mereka turut dirakam menggunakan kamera video kononnya sebagai kenangan cinta mereka.

Bagaimanapun, rakaman tersebut kini tersebar dan menjadi tatapan umum bukan sahaja menerusi Internet malah dimuat turun ke telefon bimbit.

Sebanyak tujuh siri rakaman klip video lucah tersebut telah disebarkan dan semuanya dilakukan oleh individu yang sama.

Dalam video selama enam minit itu, turut kelihatan wanita tersebut lengkap berpakaian baju kebaya dan bertudung sempat beraksi manja sebelum melucutkan kain yang dipakainya.
seks di bilik x ray

Tidak lama selepas itu muncul seorang lelaki berbadan gempal dengan baju berwarna merah hati dan berseluar hitam mula melakukan hubungan seks dengan wanita terbabit.

Lebih mengejutkan selepas lakonan 'panas' tersebut berakhir, wanita itu sengaja memegang sekeping filem X-ray menunjukkan rakaman itu dibuat di dalam sebuah bilik X-ray.

-------------------------------------------------
Aku malas hendak komen banyak-banyak.Sebab perkara ini boleh dikatakan kerap juga la berlaku kat Malaysia ini.
Apa kerap berlaku.? Penyebaran video dan gamabar lucah oleh pasangan yang bercinta(couple)

SOALANNYA..

APAKAH YANG PERLU DIRASAKAN KEPADA PASANGAN YANG VIDEO/GAMBAR AKSI SEKS MEREKA TERSEBAR.?

KASIHAN ATAU PADAN MUKA

nyatakan pendapat anda di ruangan komen.:)



Suka entri ini.?

68 comments:

Anonymous said...

aku pilih padan muka kesian diorang

Anonymous said...

muke diorg padan, kalau nk padan muke, kasihan la muke padan? ape ni?

Anonymous said...

kesian? kesian aku dapat tengok jer...ajak le sekali weh

Mohd Ikmal on February 17, 2009 at 9:28 PM said...

hahaha..mesti xtahan sangat tu

Anonymous said...

nak mampus?giler btl ngok org yang dah x tahan nafsu dajjal msg2.......
padan muka...tp kalau x insaf lg..ermmmmmm

naOmi cAmbEeL on February 18, 2009 at 10:03 AM said...

padan muka?..
kesian..?

aku pilih kesian...
kesian kerana NERAKA JAHANAM tempatnya nanti..

kesian juga pada TUDUNG / HIJAB yang tidak langsung dihormati..

kesian.. MELAYU ISLAM yang hanya pada nama tapi...

Anonymous said...

ntah la manusia skng

Anonymous said...

xdpt la link tu bro.boleh antakan file tu kat akuxbaik@yahoo.com x bro. terigin gak nak tgk..hehe

Anonymous said...

Teruk betul orang muslim. Mentang2 diorang "SUCI". KONON!

Anonymous said...

bodoh!!!!

Anonymous said...

aisey bro..ko send kt ak ley marak_katak@yahoo.com...prob r link nih..

Anonymous said...

buat malu je..bro. klu nk main skli pun xpyh nk rakam..klu mk bapak die org tgk bleh mati mengejut bro..bwk2 betobat.

Anonymous said...

Kesian:
Sbb bilik x-ray tu disalah guna.


Padan muka:
Sbb pasangan tu...

Anonymous said...

bukan padan muka jerk tapi bodoh yang melakukan maksiat tuu...x takut ker ngan azab ALLAH kat akhrit tanti.taubat lah sebelum pintu taubat di buka..kalaulah negara kita laksanakan hukum ALLAH tidaklah banyak yang melakukan kan maksiat...takbir????

Anonymous said...

give me one shoot is ok.. padam muka betina tu..

Anonymous said...

padan la muke,,
pndi buat pndi la jwb,,

Anonymous said...

sebagai saudara seagama, kita doakan yg terbaik utk diowang. moga2 diowang bertaubat dan kawin..dan diberi petunjuk yg benar..ni kira yg diberi petunjuk la yg kantoi ni..yg tak kantoi tu, masih belom sampai 'seru' lagi.. ingatlah, setiap perkara baik@buruk pasti ada pembalasan.. -aman-

Anonymous said...

kesian ape benda....padan muka pintu masuk neraka menunggu...betudung?????tak heran...tudung sekadar cover lovebite...ape benda...

Anonymous said...

jgn sampai org lain pn yak percaya ngan agama korang lagi..

Anonymous said...

mcm babi!!!!!!!!!!!!!!agama rasmi konon tp sendri cemarkn...sial mcm pig.............!!!!!!!!

Anonymous said...

SEPERTI BINATANG YANG TAK DE TEMPAT DI PLANET BUMI...

Anonymous said...

KENAPE TUTUP MUKA?MALU KE?

Anonymous said...

KEJA CARI MAKAN KE BUAT VIDEO LUCAH..HALAL KE TU? KEJA KOSONG MASIH ADA KAT UMA I...TLONG SAPU TAHI KUCING ABG I...HAHAHA...GAJI RM1800 SEBULAN...DRP KEJA TAK SENONOH,SETARAF GAJI JURU X-RAY!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Dasar budak2 malaysia = malingshit

Anonymous said...

ishhhh............
kasihan aku mlihtnya.........
pdnla si cowok dn ceweknya itu.........

Anonymous said...

Bro tlg hantar video kat virushunter7@hotmail.com. Link tu prob.

Anonymous said...

ini cita lama la bro camana pun itu lah hakikat manusia la ni khasnya melayu kita,teruk lagi kena cekup ngan bukan melayu apa nak jadi

Anonymous said...

igt la mati!! brape dosa kau buat brape kali maksiat igt2 la sahabat akhirat!

Anonymous said...

padan muka tp kesian jgk muka keluar kt internet..

Anonymous said...

????
Kiamat2...

SHERYN on February 22, 2010 at 3:00 PM said...

padan muke!!!!!!!!!!!!!
sape suruh buat xsenunuh kt bilik xr
padan muke!!! kalau aku xkasian
langsung lg bagus kena kantoi!!!

Anonymous said...

terikut-ikut perangai indo'ni'sial..
ni la akibat nye

Anonymous said...

PADAN MUKE

Anonymous said...

hahaha padan muka weyyyyyyyyyy
bodoh pya org....nk bt sesuatu x pkiq dosa phala tu yg pyah 2///////..........bodoh

Anonymous said...

haiih~~~due2 otak xleh pkai...

Anonymous said...

bodoh bangang nak mapus! mampus pun taknak!

Anonymous said...

bro,tlg antar video 2 kat email..link 2 cam salah jew..antar kat slurblurp@yahoo.com

Anonymous said...

dye owg bodo..
sngap sgt..
law tol2 sngap wat la kt dlm blik kt hotel kew..
or kt dlm tands kew..
bwu xde owg taw..
nie wat kt dlm blik x-ray..
mmg la kantoi...

Anonymous said...

memalukan..memalukan agama je

Anonymous said...

macam tu ke orang islam?

Anonymous said...

kesian akak tu kan sebab terpaksa bersusah payah nak selak baju kurung tu, kalau nak buat la kat umah kan....padan muka akak tum sebab nape lah pilih abang tu yg x berduit, kan susah payah nak buat sex pakai tudung berbaju kurung, lain kali cari lah lelaki yg berduit untuk di ajak kawin kan.........malukan org islam jer

Anonymous said...

jgn tngk diorg jer... tngk dri sndri jgk...dh btl2 kkuh ke imn tuw... pe pown, stiap mnusia sring bt clup. so,hrp8....insf la sblom ajal mnjmput...

Anonymous said...

kesian n padan muke mybe...xde rasa malu..bangga jadi bahan tayang dari buat dose baik nikah terus.. da tersebar baru la nak rasa menyesal la malu la..bercinta kunun.. kuatkan dulu cinta dgn ALLAH..bila manusia xde rasa malu mcm ni la..yang haram on jd halal..

chen peng said...

couple ni mesti kaki sengkek x mampu nk sewa bilik....so amik kesempatan lh kt tempat keja.. tp dlm kes ni si betina tu yg nmpk mcm gila sexs........ padan dgn muka kau.....

comel said...

em ya lah org skrg tak kra tmpat mau wat bnda tu em lau nafsu uda tak than em..mcm2 lah dunia skrg...Ish...ish....

babygurlz said...

xpnah nk pksblom wt...pk lah skit azab ALLAH...dunia dh akhir zaman..smueny pk sronok
xpk akibat ny...nme je islam tp kelakuan lbh truk dri y bkan islam

Gaban said...

nak main mana2 pun, takyah la rakam..kan dah jadi free show 1dunia. Kalo berbayor takpe gak..

budak nakal 3 said...

apelh....durang ni wt malu je......

Anonymous said...

adehhh.. letih dah nak cari video tuh.. kalu ada minta send ke necrofis@yahoo.com TQ!

Anonymous said...

KALAU NAK TAU MINAH NIE SKRG KERJA DI KLINIK KESIHATAN TANGLING KUALA LUMPUR.DARI BLIK X-RAY HKL,DISEBABKAN KES VIDEO 3GP DIA NIE,DIA TELAH DITUKARKAN KE KLINIK KESIHATAN TANGLING.

Anonymous said...

korang nak tngok minah nie.bolehlah dtg ke klinik kesihatan tangling.ala klinik yang sebelah masjid negara tu. dok tngok dia dah kawin dengan laki yang main dengan dia tu. masa dia main dgn laki tu.laki tu suami org.tp skrg tngok dah 2 anak dah dgn laki tu. mesti dahagakan batang laki tu lah tu.

Anonymous said...

minta2 la bertobat la weii....

Anonymous said...

manusia zaman sekarang tak pernah nak insaf.. apalah nak jadi... insaflah sebelum terlambat.. kalau nak bersetubuh buatlah kat rumah.. jgn kat tempat terdedah. kalau tak ada ikatan kawin saja buat benda yg halal lagi bagus dari buat benda yg tak halal.. fikirkanlah dosa di hari kelak.. tak takut kah pada dosa

Anonymous said...

tg mengata pula jgn lebih2 pula nanti dosa korang juga yg bertambah kasihan dgn dia kasihan juga pada yg mengata sbb dapat dosa free..

John Labu on February 14, 2011 at 2:43 AM said...

petua yang baik dan berguna. Lagi petua menarik untuk suami
dan isteri dan bakal yang akan berkahwin http://petuaseks.com

Free on March 7, 2011 at 10:39 PM said...

Gak punya moral,

Anonymous said...

hye,best ape sex....

Anonymous said...

kalo aku jadik dorang aku relek je... bukan clear pun muka dia...

Anonymous said...

poyo jew...

Anonymous said...

wow sedap tengok video nie sambil lancap sedaaapp... tengok burit perempuan tu debaam...

Anonymous said...

ada siap2 tahu nombor hp perempuan tu tolong bagi kat I. Saya nak sangatler contact dia... pasal dia main sudaaap....

Anonymous said...

aku nk cipap dia weh..apa ni kutuk2..nk ckp je la...hahaha...best doh tibai awek tuh

Anonymous said...

babi

Anonymous said...

BAKAL PENGHUNI NERAKA JAHANAM.....

Gadis. said...

Kot ia p0n d0rng wt aksi 2 knpa lr, . .bkn jgk kw. .mcm kw plk yg sk!t atw. .

Anonymous said...

sedap je kate org cmtu kn..xpyh nk buat2 baek la,yg korang pon search bnde nie bwt pe??xpyh nk belagak alim la.,relax sudah la poyos sekalian

Anonymous said...

pakai tudung saja nampak seorang wanita yang solehah. tetapi perangai macam iblis dan syaitan. sekarang andai perempuan itu mengandung selepas 2 bulan dia melakukan zina. adakah lelaki itu bertanggungjawab untuk menjadikan wanita itu isterinya yan sah?

Anonymous said...

padan muka buat malu Hospital Kuala Lumpur je..ni main kat bilik X-ray Urologi dan Nefrologi kan!!! lelaki tu kerani kaunter klinik urologi tau!...dah kena tukar dan minah tu juru x-ray dah kena tukar tak malu tunjuk pu## berbulu kat semua orang dan tak ada moral le diorang nie....ha..ha..

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted