Tuesday, February 24, 2009

Majalah Wisel : Februari 2009


Majalah kesukaan lelaki. tu secara amnya. )..Aku tidak tahu la kalau ada perempuan yang berminat dengan majalah yang berkaitan dengan bola sepak ini.
Walaupun aku tidaklah peminat fanatik bola sepak, tetapi kenal juga beberapa nama besar cam C. Ronaldo , Ronney, dan banyak lagi la..:)

Jom kita tengok muka depan majalah Wisel kali ini.

majalah wisel februari 2009


So, kepada kaki² bola ataupun tidak kaki bola tetapi berminat dengan majalah ini, jangan lepaskan peluang untuk download dan baca bila² masa sahaja mengikut kelapangan anda..:)


DOWNLOAD NOW


Suka entri ini.?

2 comments:

Anonymous said...

Perempuan pun ada jugak yang beli majalah ni bro,tapi diorang cuma nak tengok muka players aje,bukan minta bola pun
Maka yang players pun bergaya la nak masuk majalah ni,sampaikan mutu permainan pun dah umbang ambing.Semua nak glam kan

aw4k3n on February 25, 2009 at 3:26 PM said...

bro...thx 4 dis mag..anyway aku ada 1 cdgn .. pe kater ko cube postkan edisi komik Hongkong dulu2... mendatangkan nostalgia siottt... aku yakin msti rmai yg car koleksi2 gini..

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted