Monday, March 02, 2009

Female Driver Compilation


Kali ini aku ingin berkongsi satu video, female compilation driver
Tetapi aku tidak tahu perlu dikategorikan dalam bahagian apa, samada kemalangan ataupun kelakar.
sebab ada satu bahagian nanti aku rasa kelakar pula.:)

Tetapi tidak kisahlah dalam bahagaian mana ek.
Yang penting kita sama-sama boleh tengok..
dan nanti anda kategorikan sendiri bahagian mana.:)



Kalau hendak download video ini, klik je bawah ni.:)

DOWNLOAD NOW


Bagi aku la, bab yang aku rasa paling kelakar adalah bila yang hendak parking ambil masa dalam 4minit tu.:)
Kepada kaum wanita harap tidak terasa dengan video ini.
Sekadar berkongsi sebuah video..:)

dan kepada kaum lelaki, kalau ada jumpa wanita yang menghadapi kesusahan, bantulah mereka..


.


Suka entri ini.?

2 comments:

Anonymous said...

huh~mmg klakopun..dgr lagu pun wt aku tergelak...hahaha

Anonymous said...

hik hik.... nk tak leh tahan gelak.... harap2 tidak berlaku pd sy....

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted