Thursday, March 19, 2009

Majalah Mastika Mac 2009


Adakah anda sudah membaca majalah PC seperti yang dipostkan sebelum ini.?
Kalau anda masih belum bosan membaca dan rasa ingin membaca pula hal berkaitan, Mastika Mac 2009 adalah jawapannya..:)
Apa yang perlukan adalah anda boleh download secara free mastika mac 2009 ni, kemudian baca.
sungguh mudah.:)

Jom kita tengok dahulu muka depan mastika bulan Mac 2009,

Mastika mac 2009


Antara isi kandungannya adalah seperti berikut..
Mastika mac 2009


Anda rasa berminat untuk download dan membaca, ataupun sebar kepada kawan lain, ?
Jika ya, download je mastika Mac 2009 dari link bawah ni..:)

DOWNLOAD NOW


anda juga boleh donwload untuk edisi sebelum ihi.
gunakan fingsi search yang ada kat anta.:)


Suka entri ini.?

5 comments:

Anonymous said...

mastika nov 2009 please... :)

Anonymous said...

"Hot news" in 7eleven
korang nak tau..baru-baru nie kat 7eleven...malas nak cakap 7eleven mane tp yang penting kat Putrajaya..ade sorang "insan malang".pekerja kat 7eleven ni.tp dah kena berhenti sebab Manager dia tuduh dia curi duit...erm...malang betul insan ni.padahal dia x buat pun..dah la tu yang paling menyedihkan dia kena berhenti lagi satu hari nak gaji.korang faham-faham je la.time dah nak gaji ni, duit mesti dah abis.tunggu punya tunggu,esoknya gaji dia langsung x masuk...erm siannye..dah la penat keje..yang saya dengar dia keja direct malam...dari bulan lepasnya...dah la xde cuti.duit gaji haram x dapat.agaknye Manager yang berhentikan dia n tuduh dia curi duit 2 dah ambik gaji dia...sape tau kan??sampai skang.dah dekat sebulan..gaji dia langsung x dapat...cube korang pikir..gaji x dapat, insan malang ni nak mkn ape?Manager 2 sedap la..perut makin besar makan duit orang..Manager 2 xde otak ke??otak ade tp x leh pkir..manusia ni tgk je baik...tapi....x tau nak ckp ape..Manager 2..dah la x berhati perut..ramai staff dia complain..die ni wat keja tah mcm mane tah..staff2 lame yg dah berhenti sbb nak smbg blaja atau dpt keje lain mane ade dpt duit gaji..pnat je keje...ke mane perginya duit 2??erm...pelik...aku pun heran..Manager mcm ni mmg patut kena buang...kalau korang mesti geram...saya bukan ape..sekadar nak membantu insan yang malang..saya BOIKOT habis-habisan 7 eleven...saya harap korang pun sama..bantulah saya k..pada pihak sudi membantu insan yang malang ni...tolong la Boikot 7eleven...dah la barang semua mahal..kalau ade sape2 yang rase nak keje 7eleven 2,tolong la batalkan niat anda...sebelum anda terkena macam insan malang ni...tq

sekian,
insan prihatin/hamba Allah

en_el7 said...

4 me, u r most wanted..
very honest n open minded..
viewer pn same..
love you all..

en_el7 said...

eh, kte sebaye..
mayb jantina je len..
hehe..

Anonymous said...

mastika jan2010 plizzz

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted