Wednesday, March 25, 2009

Surat Aduan Ishak Kepada Celcom


Tadi aku buka la email aku, ingat dah tak buka blog untuk malam ini sebab banyak keja pula yang aku kena buat.

Tetapi bila aku baca komen dari salah seorang pengunjung blog ini, 'aku aries' yang dia gelak pasal satu enti, Surat Aduan Ishak Kepada Celcom. so aku pun mecari la di google, keputusannya adalah seperti berikut.




Kalau anda hendak baca kandungan penuh dalam bentuk jpg, klik link ini.

Ataupun kalau ditaip semula, suratnya adalah seperti berikut.


Saya Ishak Bin Ismail ingin menyampaikan satu rahsiah rasiah kepada encik. Saya pernah melihat budak sekolah SSA iaitu Sekolah Sultan Alauddin di Bukit Besar. Saya melihat bukan dari mulut orang tetapi dari saya sendiri. Nama yg saya sebut ini encik tolong tahan dia kerana dia pernah berbuat macam-macam kes.

Nama yang pertama: Amyrul Bin Azmi dia pernah minom arak, mencuri motosikal dan bayak lagi.

Nama yg kedua : Sallehhuddin Bin sapeye, dia pernah melakukan perkara yang sama dengan Amyrul.

Nama yg ketiga : Faizal Bin Rahman dia pernah merogol, mencuri kereta dan merompak.

Nama yg keempat: Rafi Bin Rahman dia pernah merogol, mencuri lori dan memukul kereta saya sehingga pecah.

Itu saja yg saya tahu. Saya akan bayar RM1juta kalau encik ikut perintah saya mereka semua dari kelas satu UKM. Encik jangan bagi tahu yang saya yg bagi tahu encik!!!

Setika surat ini sampai ke tangan encik, encik tolong pergi sekarang itu jugak ok.

Dari Ishak Bin Ismail Kepada: encik



---------
Aku terpikir, kenapa dia hantar kepada celcom ek. ada sesiapa tak yang boleh bagitahu.
Ataupun kalau ada en Ishak sendiri yang boleh jelaskan..:)


Suka entri ini.?

6 comments:

Sly Nolan on March 25, 2009 at 9:19 AM said...

ade~ terpinga-pinga aku.. mengapa CELCOM??? ahahha

HuRuL_Aini on March 25, 2009 at 11:22 AM said...

hahaha...so cute....hehehe

MentaRi MaLaM on March 25, 2009 at 12:29 PM said...

huhuhu...
encik ishak cube memburukkan UKM..
mungkin encik ishak tak berpuas hati dengan coverage celcom di UKM..
lallalalalala (^_^)

unwanted on March 27, 2009 at 7:41 PM said...

klu x pun hp dia kena hidden charge dari celcom masa dia kat UKM..hahaha

AKU ARIES,,,, on March 27, 2009 at 9:03 PM said...

hahahaha..Sharing sanggup ko p carik kat google..kahkahkah..aku paling suka ayat si Ishak nie "saya bukan melihat dari "mulut orang"..hahahaha..terer tol dak Ishak dapat tengok orang dari mulut dier saja..hahahaha...

P/S: sly nolan, celcom N pOLIS kan warna biru..dak Ishak nie kan mengalami kacau jiwa..tu yg dier tak dapat bezakan antara CELCOM n Polis..hahahaha=)

Anonymous said...

ayt dye ni cam bdk belasan tahun jek...

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted