Sunday, May 10, 2009

Yes, Aku Kena Ban Lagi Dari Youtube



Aku sudah tak tahu ini kali ke berapa aku kena ban dari youtube ni.
dah dalam 4 atau 5 kali rasanya.
Hendak upload video pun dah tak boleh.

Terima kasih youtube.
nanti aku buat akaun baru.:)


Suka entri ini.?

5 comments:

.:sin_bad:. on May 10, 2009 at 9:35 PM said...

apa yg ko buat sampai kena ban tu? huhu~!

unwanted on May 11, 2009 at 4:24 PM said...

x de la wat pe sgt pun.
post video ganas sikit je..:)

ghost_MaR on May 12, 2009 at 2:21 AM said...

apo kena nyer yeop oiii ???
ri tuh photobucket full , nih utube kena ban lak ... lps nih saper lg lh nk kasi prob sm ko ... dh coti sem lom ???

P/S : curik2 on9 guna EZnet , merana beb bila ayh potong streamyx

unwanted on May 12, 2009 at 2:38 AM said...

itulah byk lak mslh skrg ni..ha3.
aku dah start cuti, tp balik dlm bulan 6 nnt.
nnt da join Masum kat UUM dengan da program skit.:).
.
apasl streamyx ko kena potong.?

rayban wayfarer on July 15, 2010 at 5:52 PM said...

lorrr kesian xpe buka akaun baru je unwanted

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted