Saturday, August 29, 2009

K-Lite Mega Codec Pack 5.05


Untuk software kali ini. Ada satu soalan yang perlu dijawab sebelum anda baca seterusnya.
"adakah anda mempunyai masalah untuk memainkan apa sahaja file jenis video atau audio dalam komputer anda.?"
Kalau jawapan anda YA., inilah penyelesaian yang dicari.:).

 k lite mega codec pack

Bagi aku ini antara software yang mesti ada dalam sesebuah komputer.
Mempunyai pakej codec yang lengkap. Dengan install satu ini, anda tidak perlu risau lagi untuk cari codec yang bersesuaian dengan komputer anda.
Satu software, lengkap semuanya.:)

# Updated ffdshow to revision 3054
# Updated AC3Filter to version 1.62b
# Updated AC3File to version 0.7b
# Updated FLV splitter to version 1.2.1207.0
# Updated Gabest MPEG splitter to version 1.2.1207.0
# Updated x264VFW to revision 1195
# Updated MediaInfo Lite to version 0.7.20
# Added more file association options for audio file types
# Minor changes





DOWNLOAD NOW


Suka entri ini.?

4 comments:

Anonymous said...

file format rmvb caner?

unwanted on August 30, 2009 at 10:29 AM said...

format rmvb pun selamba je boleh buka.
kebanyakan file yang pelik² macam
rm, asf, asx, mkv, flv, 3gp, 3g2, mp4, mov.
memang berbaloi untuk install softare ni.:)

Anonymous said...

file srt boleh tak

unwanted on October 30, 2009 at 7:38 PM said...

srt adalah file untuk subtitle.
so tak perlu guna player.
buka dengan notepad pun boleh.
guna file srt adalah untuk subtitle.
tak perlu buka file srt.
cuma kena ada sekali dengan movie yang ingin ditengok..

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted