Sunday, August 16, 2009

Mahligai Mu dari Air Mataku - Lestari


Kali pertama aku dengar lagu ini.
pergh.. tangkap lentok beb.
Jiwang habis..ha3.

Tetapi dari cadangan wani, supaya lagi ini diputarkan sempena perkahwinan Akhil dengan Waheeda, so aku tunaikan untuk post lagu ini. dan kalau berminat dengan lagu super jiwang ini, bolehlah download dari link kat akhir post ini.:)

Rasanya lagu ini sesuai dinyanyikan oleh Maizawati kan.Kira mangsa yang terhimpit la. Kalau aku. tak sanggup nak nyanyi lagu ini. jiwang sangat..ha3.



Izinkan diri ku meluahkan rasa
Maafkanlah aku andai kau terasa
Biar ku paparkan apa yang terjadi
Moga engkau tak ulangi

Sungguh tak ku sangka kau berpaling tadah
Setelah lamanya menjalinkan cinta
Dalam diam-diam kau sudah berpunya
Tanpa aku menyedari semuanya

Aku mendoakan agar kau bahagia
Bersama si dia insan yang kau suka
Percintaan kita tak sampai ke mana
Setakat di bibir saja sayang

Kau bina mahligai dari air mata
Yang jatuh berderai di wajah sepi ku
Hancurnya hatiku bisa tak terkata
Terhumban rasa diri ku

Oh aduhai ku masih ingati
Janji manis dan saat romantis
Kau pinta ku supaya setia
Akhirnya kau yang berubah

Oh Tuhan ku tabahkan hati ku
Temukan ku dengan ketenangan
Jiwa ini dibelasah rindu tetapi apa daya ku

Ku cuba pejam mata tapi tak terlena
Kerana ku masih teringat pada mu
Begitu payahnya nak ku melupakan
Pernahkah engkau fikirkan oh sayang



Download link (sape yang hendak download tu, jangan malu, jangan segan.:)

DOWNLOAD NOW


Suka entri ini.?

3 comments:

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 11:34 PM said...

ha ha ha ha!!! seeeesuwaaiiiii!

HuDa a.k.a PisTia on August 18, 2009 at 9:59 AM said...

seswai..huhu.. cian maiza...

unwanted on August 22, 2009 at 12:52 AM said...

kalau maiza dengar, boleh nangis ni.:)

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted