Thursday, August 27, 2009

Nostradamus 2012


Apakah yang akan berlaku pada Disember 2012.? Tiada siapa yang dapat dapat meneka dengan tepat. Hanya anggaran yang boleh dilakukan. ada yang kata kiamat akan berlaku, ada yang kata huru-hara besar yang akan berlaku.
Mengkut tamadun maya la, mengikut perkiraan sains la, dan juga merujuk kepada peramal terkenal suatu masa dahulu iaitu Nostradamus ( Nostradamus adalah nama orang ye, bukan tajuk cerita.:)



Kalau tidak silap aku dalam mastika pun ada isu ini.
Dan kesimpulan mudah untuk semua ini adalah, sebagai umat islam seperti yang diketahui, tiada siapa yang mengetahui bilakah kiamat akan berlaku. Tiada siapa yang akan tahu. Cuma, petanda² untuk kiamat berlaku sudah banyak. rasanya tidak perlu untuk aku berceramah panjang tentang tanda² kiamat.

Kalau la betul,(aku merujuk kepada huru hara) ada satu perkara yang patut umat islam berasa gembira.
Aku akan bagitahu bahagian last nanti.:)

Untuk kali ini aku kongsikan sebuah dokumentari, berkaitan 2012 ini, iaitu Nostradamus 2012.


Semestinya untuk tengok dokumentari ini anda memerlukan pemikiran dan pertimbangan yang waras.:)



Download Link :
Nostradamus 2012 : Part 1
Nostradamus 2012 : Part 2
Nostradamus 2012 : Part 3 [ MIRROR ]

Ok, itu link download.
Berkaitan apa yang aku akan kata tadi, kenapa umat islam perlu rasa gembira.

Katakanlah perkara ini betul² berlaku ( huru hara ), (Aku tidak katakan aku percaya ini akan berlaku pada 2012, cuma perkara ini boleh terjadi bila² masa)

Anda tengok bagaimana keadaan umat Islam sekarang.?
Ditindas dan boleh dikatakan dalam keadaan menyedihkan.
Anda tahu apa akan terjadi apabila sudah sampai sangat dengan akhir zaman.?
Islam akan bangkit semula.
Islam akan bersatu semula.
Islam akan kembali meneraju dunia.
Yahudi akan hancur diperang oleh umat Islam.

Bila perkara itu akan berlaku.?
Apabila akhir zaman nanti.

Tidakkah anda tertunggu bilakah islam akan bangkit semula.?
Cuma, anda mestilah berusaha dan berharap anda tergolong dalam golongan 1/3 daripada umat islam yang terus berpegang teguh dengan ajaran Islam.

Bukankah itu sepatutnya satu berita yang menggembirakan untuk umat islam apabila tiba akhir zaman.?


Suka entri ini.?

7 comments:

aqwang on August 27, 2009 at 5:21 PM said...

salam,
sy selalu download benda dalam ne, tp x leh buka filem or documentary dier...selepas download semua file...apa next step?

dzaine17 on August 27, 2009 at 6:22 PM said...

Dalam SCRIB ada aku upload tentang cerita ni sapa2 mau tau g lah donlod

unwanted on August 28, 2009 at 5:20 AM said...

aqwang, kalau download pape dari blog ini yang ada banyak part, kena guna winrar untuk join kesemua.
cuba guna fungsi 'search' kat atas-kanan blog ini untuk cari winrar.
Kemudian bila sudah install, right pada file yang dah download, pilih 'extract here'..

dzaine17, bg la link. nanti leh aku tgk².:)

::AnEp:: on September 16, 2009 at 4:23 PM said...

yea..islam akan bangkit semule...
tunggulah akhir zaman nanti..

Anonymous said...

Nabi kita sudah memberi petanda mengenai kejadian aneh pada satu malam di bulan Ramadhan tahun 2012 di mana akan keluar satu suara/bunyi yang amat dasyat! Mgknkah sebiji komet akan melintasi bumi dgn jarak yg amat dekat?

buy viagra on June 5, 2010 at 2:30 AM said...

Hello!!!! how you doing!?
i found your blog very interesting and well done let me tell you,
it's amazing how you write about that kind of things, can't wait to see another one from you!!! ñ_ñ

viagra online

generic viagra

Jesper Gronkjaer
3711 Hamill Avenue
Los Angeles, CA 90017

Monolog said...

salam bro..

tq sbb share video tu. nk tnya sikit.. dokumentari tu ada 3 part ke? sbb sy download ketiga-tiga part..bila extract semuanya sama sahaja.

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted