Wednesday, August 19, 2009

Shazfinas : Peserta Pencarian Gadis Melayu 2 - Versi MANGKUK HAYUN


Kalau sebelum ini aku ada post pasal Sharifah Jasmine Soraya,iaitu peserta pencarian gadis melayu 2, versi ROSAK, kali ini aku hendak post pula Shazfinaz, juga salah seorang peserta pencarian gadis melayu 2, tetapi ini versi MANGKUK HAYUN.

Sebenarnya aku ingat malas untuk buat post ini, tetapi memandangkan post selepas ini aku akan post pula seorang lagi peserta pencarian gadis melayu 2, tetapi versi KEPALA HOTAK, so aku letak dahulu gambar² peserta ini yang bernama Shazfinaz atau Shazzy versi Mangkuk Hayun.



Gambar² seterusnya mungkin ada sedikit yang seksi (sebab itulah aku letak versi MANGKUK HAYUN.)
Kenapa aku letak gambar.?, kerana dia adalah peserta gadis melayu. Biar korang diluar sana kenal siapakah peserta gadis melayu yang disiarkan di tv9.




Sekali lagi, mangkuk hayun punya peserta gadis melayu.
memang betul² mencemarkan title gadis melayu..

Gambar kredit :ohartis


Suka entri ini.?

5 comments:

Anonymous said...

mmm ntah pe2 gadis melayu kite sekarang ni..moga2 diorang nih insaf la.

unwanted on August 22, 2009 at 1:07 AM said...

aku kalau orang macam ini, aku terpikir dara tak lagi ek.

stalker... said...

uwah! berfikiran jauh ya, wan! beribu kilobatu...

kamal on November 18, 2009 at 8:24 AM said...

pndedahan cam ni memang bagus, tapi saya rasa unwantad patut cover bahagian tertentu.cukuplah kami tahu yg mereka brpakaian seksi tanpa mlihat keseksian mereka.

Anonymous said...

mmg bod0 pumpuan ni!
klu tv9 nk wat GM3 hrp dorg wajibkan sume finalis wat pap smear test
klu negatif(selaput dara da xd reject tr0s)

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted