Tuesday, August 04, 2009

Transformers 2 Wallpaper


Gatal tangan aku menaip wallpaper transfomers 2 kat google.
Hendak kata susah tu, tidak la juga.
Tapi tak de wallpaper yang official kot.
Entah,aku pun tak amik kisah sangat.
Aku rasa 8 gambar ini je terbaik yang aku jumpa.:)

right click untuk besarkan gambar, kemudian save images as.









Suka entri ini.?

3 comments:

ariyon176 on August 5, 2009 at 5:47 PM said...

mmg suka betul ngan transformers nie..movie yg ke 2 nie buatkan yonz start nk kumpul toys transformers..fav dr kecik lagi tue..huhuhu

unwanted on August 6, 2009 at 4:13 AM said...

aku suka cite ni sebab kesan khas dia.. gempak habis, walaupun aku kadang tu x paham sgt pun cite.:)

Anonymous said...

aku suka effect dia yang gempak jer...jalan cerita cam biasa dalam katun dulu..ingat lg macam2 cerita time kecik2 dulu...after avatar..still ranking best avatar la.....

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted