Monday, September 14, 2009

Jom Tengok Cerita Ini


New update Link baru untuk part 1 dan 3 sudah dimasukkan. Anda boleh download sekarang.Harap semuanya beres. Selamat mendownload.:)

----------------------------------------

Cerita animasi apa yang paling 'gempak' yang pernah dilahirkan di Malaysia.
Tentunya cerita pasal dua budak botak yang glamer dengan "betul, betul, betul,".

Apa.? masih tidak tahu cerita apa.?
ok, bawah ini posternya. (klik untuk besarkan gambar)
Ok, mesti anda sudah tahu cerita apa yang aku maksudkan
Anda sudah tengok belum cerita ini.?
Kalau belum apa kata anda download cerita ini secepat mungkin.
Takut anda terlepas peluang pula.:)


DOWNLOAD LINK.
PART 1 (new link)
PART 2
PART 3 (new link)

p/s: Bila anda buka link download, anda tidak perlu pelik kenapa tiada tajuk untuk cerita ini. Memang aku sengaja. nanti bila sudah extract baru ada file dengan tajuk asal. Kenapa aku tak letak langsung tajuk cerita ini,.? Adala..:)


Suka entri ini.?

14 comments:

chokilala on September 14, 2009 at 10:27 AM said...

jangan la bagi orang download cite camni. baru je kuar dvd weh. kalau camni, sampai bila industri kita xmaju. support la sikit, nak2 lcp tu company org kita gak. huhu

Anonymous said...

file corrupt la bro..

unwanted on September 15, 2009 at 7:05 AM said...

part mana rosak.?
nnt aku upload semula.

MelleR on September 15, 2009 at 8:35 AM said...

bro file corrupt kat part 1 ngan part 3 kalo xsilap..

chet_nov said...

salam..
den dh dwnd dh..
p den x reti la plak camne nk extract la plak..
cite cket camne nk wt...
cite kt email den eh..
tq so much..
chet_nov@yahoo.com

Anonymous said...

xtau yg mane..tp bila extract nk smpai 100% je, keluar error..

Great Bandito Club on September 15, 2009 at 11:18 PM said...

bro apsal extract error lagi bro

Anonymous said...

part 3 tak boleh downloadlah .. ada error ... kot

Anonymous said...

Prob aku sama ngan Meller, part 1 dan part corrupt...

unwanted on September 16, 2009 at 11:07 AM said...

aku dah letak link baru untuk part 1 dan part 3.
korang boleh download.
harap beres untuk link baru ni.

Anonymous said...

Tq bro..dh dpt extract..:-)

RIzaL90 on September 24, 2009 at 3:10 AM said...

hamba dah beli dvd original..ade delete scene..and blooper..hahaha..best jugak lah..

lepaque on October 2, 2009 at 10:00 PM said...

huhu..asal link nye cam tak berfungsi???

lepaque on October 2, 2009 at 10:06 PM said...

sorry itu mungkin kesilapan PC saya...hehe..

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted