Tuesday, October 13, 2009

For The Birds ( Memang Lawak.:)


Kali ini aku ingin berkongsi sebuah video pendek.
Video dalam kategori lawak, dan aku rasa memang lawak.
Kalau video lawak tak perlu bagi review kan. Kena tengok sendiri.:)

Aku rasa video ini patut ditonton oleh pengunjung blog ini.
Mungkin video ini dapat menceriakan hari anda yang agak kurang ceria.
Dan kalau hari anda sudah ceria, tambahkan lagi keceriaan dengan video ini..:)



Dan aku juga letakkan sekali link untuk download.:)
So, kalau yang terasa hendak download, boleh la teruskan niat.:)
dan lepas korang tengok boleh la komen lawak atau tidak.:)



DOWNLOAD NOW


Suka entri ini.?

5 comments:

ALAM on October 13, 2009 at 11:46 AM said...

PENGAJARANYA JANGAN MELAWAN/MENDERHAKAI ORANG TUA2 =)

zaradgreat on October 13, 2009 at 5:45 PM said...

hhhhahaa
tuh la.
kedekut lagi
orang tuh nak duduk situ pun tak boleh
ish2
harap je cute.
hahahaa

Putra Al-Maliki on October 17, 2009 at 10:49 AM said...

Pengajarannya di sini adalah kite jangan bersikap sombong. biler ader orang datang nk berkawan dengan kite, sambutlah salam persahabatan tue bukan meminggirkan die biar apepun bangsa dan agama die dan sebagainya...

unwanted on October 17, 2009 at 11:27 AM said...

zaradgreat, betul tu. harap je cute..ha3

Putra Al-Maliki, terima kasih untuk ulasan sungguh baik..:)

LubAng jAmbaN on November 29, 2009 at 5:38 PM said...

bia la ade pengajaran ke ape ke..
sal kan vedio tuh buat aku gelak ari nih...

klaka time buruk kecik tuh nak ambik bulu kat burung besa tuh...harharhar...

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted