Friday, October 23, 2009

Image Magnify - Testing Mode


Sebenarnya entri ini hanyalah untuk percubaan sahaja.
Percubaan kepada satu lagi trick untuk blogspot.
aku tidak tahu samada ia memberi kesan yang besar atau tidak.
Sebab tu aku buat test mode dahulu.
Dan semestinya kerjasama anda yang melawat blog ini sangat diperlukan..:)

Adakah anda perasan apa² yang berlainan dalam post ini.?









UPDATE.

Tutorial untuk image magnify ini boleh didapati disini : Tutorial Image Magnify


Suka entri ini.?

22 comments:

NUai on October 23, 2009 at 10:06 AM said...

huhuu...
~hebat pik jadi besar...
^^

kawie2020 on October 23, 2009 at 4:32 PM said...

tq bro.. aku selalu ikut blog ko..byk ilmu aku dpt

tuan_tanah on October 23, 2009 at 4:53 PM said...

ishhhhh~ mcm besh....

zaradgreat on October 23, 2009 at 7:19 PM said...

mak uiihhhh.
smart2!!
hohhoohohoho

acap2405 on October 23, 2009 at 7:37 PM said...

tak paham laa..
sori laa..saye bukan orang seni..
huhuhu

acap2405 on October 23, 2009 at 7:39 PM said...

hohoho...
dapat daa..
ckap laa suruh klik pix tuh..
hoho..
tak baik klau tinggalkan pembaca dalam keadaan blur..
hohoho

Anonymous said...

hebat2..
bro, camner lu buat..
bagi la tutorial..
sharing is caring..hehe..

unwanted on October 24, 2009 at 6:34 PM said...

Nanti aku buat tutorial untuk trick ni..
benda elok kita kongsi sama²..:)

amir on October 25, 2009 at 9:20 PM said...

unwanted, ajar aq caner nk wat!!! bestnyer! huhu ;p nnt aq dtg bilik ko k ;p

Anonymous said...

we can zoom in the pix . . .

Admin on March 16, 2010 at 9:01 AM said...

saudara, mcm mana nk susun gambar sebelah menyebelah gitu? then justify?

sharing is caring :)

scha on April 22, 2010 at 10:55 AM said...

Macam mana nak susun gambar sebelah menyebelah, then magnify?

syiQin vochelle on November 6, 2010 at 9:03 PM said...

seronok la . first time wat terus dapat . tq2 . .

RieyAna Collection on December 18, 2010 at 1:24 AM said...

Saye dah perasaan apa kelainan dalam post ini.... he3... pe2 pun thanks mengajar

mia.lia on December 25, 2010 at 9:16 PM said...

wawawa..bru perasan.mule2 blur..hehe
bez2..hehe

Hayati Zamri on February 4, 2011 at 3:26 AM said...

Hey kamu..Da bnyk yg saye tau dalam blog nie..thnx 4 this toturial..really appreciate it..but untk post yg nie,sy xly bawak..pening kpale..hehe..tp bnyk yg saya da tau wt dlm blog sy d'atas bantuan kamu n blog kamu..thnx yaa..:)anyway sy masih bru dlm dunie blogger nie..Thnx..;)

ray ban malaysia on February 5, 2011 at 2:37 AM said...

aku memang tersanghat mencari tutorial ini..tQ

juzwanttoshare on February 19, 2011 at 6:32 PM said...

cam best je.bleh la try camni... :)

aDie on April 4, 2011 at 1:41 AM said...

makasi bro . .bestlah. .

Permata NOVEN on April 5, 2011 at 12:50 AM said...

Caya ah bro.. Nice...

Rain on December 3, 2011 at 12:27 PM said...

best!! luv.

gold bird on January 16, 2012 at 5:11 PM said...

haha....nice bro...klik pada gmbo kalu nk tau...haha

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted