Tuesday, October 06, 2009

Masalah Internet Lagi.


Internet, internet, internet..
aku pun tak tahu hendak jadi apa.
Memang dari dahulu sampai sekarang bermasalah.

Sebenarnya selepas habis contest yang aku anjurkan sebelum ini, banyak perkara yang ingin aku kongsi dengan semua orang. Bukan sekadar pendapat atau menaip sahaja. Aku ada banyak perkara yagn hendak upload. Tidak kira la movie, video clip, lagu, majalah dan pelbagai lagi.

Tadi aku cuba upload mastika bulan Oktober. Tetapi sayangnya kerana internet bermasalah. Aku tahu korang mesti ramai lagi yang tak baca mastika kan.:) Dan rasanya ramai juga peminat mastika memandangkan aku lihat statistik download mencapai ratusan juga.:) . Tetapi apakan daya, internet belum baik sepenuhnya lagi. Nanti bila sudah ok aku uplaodkan.:).
Ini screenshot mastika yang aku cuba upload dan ini pula masalah dengan mediafire. Connection putus.

Satu lagi pasal internet. Aku rasa ini kali pertama berlaku pada aku. Rasanya belum pernah sebelum ni.

Aku cuba buka gmail aku, dan bila aku tunggu lama tak buka² kemudian keluar macam bawah ni.


Aku pikir apa yang url besar sangat. So aku copy la alamat di atas, bahagian addres.
Korang hendak tahu panjang mana address tu.?
Ini aku tunjuk.

https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26zx%3Dtmu7tqh0ybxu%26zx%3D120von
8mgd6s2%26zx%3D1clda0qeq3kyj%26zx%3D5pl
vz91v1ayt%26zx%3Dc19yy760mhp1%26zx%3D1uogm22l8
uwt3%26zx%3D9lh4qu3ljp5j%26zx%3Dzrfw7ng
jpw2t%26zx%3D1rbo8bdj4s1qb%26zx%3D13id6dktihn4
c%26zx%3D1cdokhnspolod%26zx%3D18ve79h24
5y8y%26zx%3D1vaav58fuf9fy%26zx%3Dhcfz4cb5sqpu
%26zx%3D1qvmrxi1uwlol%26zx%3D2nwyzees4d3
m%26zx%3D1s29pqu5t0994%26zx%3D1n87a9gcupr8k%2
6zx%3D18r2wot5xrpvw%26zx%3D1gzv5dbs3rpaj
%26zx%3Dblpnigouo7mb%26zx%3D1m1gb3w9abz3e%26zx
%3D1khhnpvixgebp%26zx%3D1fl31sn88c02f%2
6zx%3D18czu8wyuvxvm%26zx%3Dav8elktu0m9f%26zx%3
Dgyva7h69x7v5%26zx%3Dpvd3sh0z1qsh%26zx%
3D1nceelu1k6tli%26zx%3D10xttwzctkrxs%26zx%3Dg
9cz692tbw05%26zx%3De403pqpy3cqj%26zx%3D1
39qgx2o5k020%26zx%3Dt3l6m739e7ao%26zx%3Daxk7f
5vgwxea%26zx%3Dheltugav6v2i%26zx%3D1s0md
e0w9xptf%26zx%3Djv35ivrtz760%26zx%3D1vbvxz1o
d7a7v%26zx%3D7tswsxl99rvm%26zx%3D106ifmew
exy2i%26zx%3Dixga2leljigj%26zx%3D1jl57o0xjs4
5x%26zx%3D42oi8wt68hae%26zx%3Dv8pwws9k5y2
h%26zx%3Djmuks0j9h9wf%26zx%3D1pjy7hb4wocod%2
6zx%3Dnhqo0fvygq4%26zx%3D1ge0tr282q4gh%26
zx%3D14hizhc4sola9%26zx%3D13iiut25r0xre%26zx
%3D1bru37ndv64cm%26zx%3Dcij3239wsye0%26zx
%3D1mdu74qviora6%26zx%3Dlsjt646lnt9y%26zx%3Dz
zefdm1j92gc%26zx%3D7ns01km2z32o%26zx%3Dr
2wso7tgq46w%26zx%3Djaygnp4a7nwt%26zx%3D16mbh7
ywui6um%26zx%3D1a3g21azj0pe7%26zx%3Dtxba
64acljxr%26zx%3D1cm6pcmjin5fv%26zx%3D14qbakxx
xi9ig%26zx%3D7axu5ntz3rk0%26zx%3D1dh6t9a
us594l%26zx%3D14hd751zom26q%26zx%3D1gxdkxitgv
3fs%26zx%3D1czk1ttv542ny%26zx%3Dt17df7ki
jjob%26zx%3D1iemehqex0vc3%26zx%3Dgmv176t02ls
u%26zx%3D5yd3axnm24al%26zx%3Dr7t48j4kv19y
%26zx%3Di22rxu3euwo5%26zx%3Dd903i0au8mhm%26z
x%3D1haf4kl7wqfpe%26zx%3D13i5n0415u20x%26
zx%3D1mbsgxk76qm0e%26zx%3D1av9gthdbeto%26zx%
3Dnz4lgpr1qz4r%26zx%3Dcflv4sii91hx%26zx%3
Djmifv42wvjgi%26zx%3Dbj1i2gtaz15%26zx%3D1ocl
m0yav3vb%26zx%3D14lk9xd2u0iqy%26zx%3D5wsk
aoihcuag%26zx%3Diliqj455xq0a%26zx%3D1klfz40w
xtxzw%26zx%3Dkvoourcz2511%26gausr%3Dunwan
ted86%2540gmail.com%26zx%3D1t6hpa1uq33d&bsv
=zpwhtygjntrz&scc=1<mpl=default&
ltmplcache=2



Pergh, alamat punya la panjang.
Aku tidak tahu la apa yang tidak kena pada google pada masa ni..ha3
Boleh bayang tak betapa panjangnya alamat ini.
Sebab itu aku kata ini tidak pernah berlaku sebelum ini.:)

Apa²lah internet ni.
Memandangkan aku tidak boleh upload pape, rasanya untuk post selepas ini aku akan tunjukkan sedikit tips untuk blog anda.
Untuk kelihatan lebih cantik kot..:)


Suka entri ini.?

2 comments:

ALAM on October 9, 2009 at 3:58 AM said...

BERUKBAND KADANG2 MENYAKITKAN HATI=(

Anonymous said...

aku rasa blog ko dah boleh thumb-up. keep it up aje ok?

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted