Tuesday, November 03, 2009

Winrar 3.90 Full Version


Rasanya macam agak lama aku tidak share software.:) Bagi sesiapa yang masih tidak mmpunyai winrar,ataupun menggunakan winrar versi yang lebih lama, ini aku bawakan versi 3.9. Yang bagusnya adalah full version. So, tak perlulah anda crack ke, patch ke, ubah reg ke. Tak perlu.. Install seperti biasa, anda dapat full version.:)


Kalau diikutkan terdapat beberapa lagi compression tool yang hampir serupa dengan winrar seperti winzip dan 7zip. Tapi tak tahu kena aku lebih suka guna winrar. Ada chemistry kot. Sebeb tu file yang aku upload aku compress menggunakan winrar.:)


WinRAR is an archiving utility that completely supports RAR and ZIP archives and is able to unpack CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z archives. It consistently makes smaller archives than the competition, saving disk space and transmission costs.

WinRAR offers a graphic interactive interface utilizing mouse and menus as well as the command line interface. WinRAR is easier to use than many other archivers with the inclusion of a special "Wizard" mode which allows instant access to the basic archiving functions through a simple question and answer procedure.






DOWNLOAD LINK.

DOWNLOAD NOW


Suka entri ini.?

5 comments:

Mat Utara said...

Salam..
bro, aku guna 7zip. mana lg bgus if compared to dis 1?

p/s:cun la wajah baru media fire

unwanted on November 3, 2009 at 9:36 PM said...

Kalau diikutkan 7zip lebih bagus.
tetapi buat masa sekarang aku biasa dengan winrar ni, dan aku compress pun guna winrar.

lagipun perbezaan tidaklah banyak sangat antara 7zip, winrar dan winzip..

p/s:wajah baru mmg cun, tp pc aku x leh upload. Aku tak tahu kenapa.aku upload winrar ni pun kat pc member aku.:)

Anonymous said...

salam..
bro,nk tnya sket,ko terror kan bab komputer ni,
nape ek,laptop ak nih.bila ak ccuk pndrve,lptop dpt dtect,tp xleh bukak pndrve 2,bila ak dble click,kuar warng suh format pndrve 2,mcm2 ak try nk bukak pndrve,tp msh xleh...
ko rse sbb pe ek?drver lost ke?

Anonymous said...

erm,,
cam ne nak install??
cam xbley je,,
kte br format laptop n org 2 xmskkan winrar, winzip or 7zip,,
then winrar nie ley ke untuk wind0w 7??

Anonymous said...

bro,

lepas aq download winrar ko nie kan,

aq nak install x dpt lak?

napa ar?

kurang paham...hehe

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted