Sunday, December 06, 2009

Entri Pertama dari Handphone.:)


Ini adalah entri pertama yg aku post dr handphone aku. Lain rasanya utk post entri smbl tgk berita tv3. Janggal pun ada aku rasa. Terasa macam tgh msg seseorang je, sedangkn aku sedang menaip untuk blog aku.he3. Ini bukan live blogging, ini memang sign in seperti biasa,cuma guna intrnt dr hp.. Biarlah kiranya aku ketinggalan pn, aku tidak kisah.he3. Apa yg aku perasan hendak buat entri dari hp ini, beberapa function tiada. Yang ada hanya upload gambar, tetapi apabila aku try keluar msg error lak. Sebab itulah entri ini hanya ada kta2 dan maaflah jika bhasa yg aku guna macam bhsa sms, kerana aku menaip pun terasa seperti menaip msg.:)
Saje je aku try guna intrnt dari hp ni, bukan apa, broadband agak mengecewakan. Bercakap tentang internet ni, sebenarnya aku hendak buat post psal internet malaysia ni,terutamanya broadband. Nanti dalam esok atau lusa aku mula menaip, Tunggu entri aku pasal internet ini nanti ye..:). P/s: cam tak percaya je aku ni buat entri utk blog aku walaupun aku menaip dlm serba kekurangan..:)


Suka entri ini.?

10 comments:

Ain Butterscoth on December 6, 2009 at 10:42 PM said...

huhu..
blh ek taip blog kai hp
bru tau

Solehah on December 6, 2009 at 11:45 PM said...

saya pun cuba guna hset gak untuk post entry dalam masa kecederaan..saya nak ulas gak pasal broadband..bagi saya sangat mengecewakan..

notso_violet : seindah bunga seri pagi on December 7, 2009 at 12:09 AM said...

hp sy boleh call msg jer huhu. pastu boleh dgr radio. tu jelah.

acap2405(1169) on December 7, 2009 at 12:32 AM said...

so..
sebagai konklusinya..
tambah laa line diul up untuk masam kecederaan ye bro..
hohoho

zack on December 7, 2009 at 1:25 AM said...

downdload citer dan lagu pun boleh guna hp...malaysia baru guna 3G internet..singapore dan jepun dah guna 7G internet

a1zudd1n on December 7, 2009 at 8:32 PM said...

asal len mcm ko punye live entry ni??
camne ko wat?

unwanted on December 8, 2009 at 12:06 PM said...

acap2405(1169),
sekarang tak cukup 'cedera' lagi..:)

zack,
tak pernah pula aku download dari hp.:)
kalau tak silap aku kita dah ada 3.5G.
tp kesimpulannya kita mmg jauh ketinggalan lagi..:):

a1zudd1n,
ini aku kira bukan live entri.
sebab aku masuk dan login sepeti biasa.
yang live entri tu tak berminat sangat untuk cuba..:)

chet_nov said...

nkdok jepun la g ni..
tenet cantek..
hahahhah

blueCITY on December 8, 2009 at 3:05 PM said...

wahhhhhhhhh

pake hp apa erk?
nak beli gak la
haaaaaaaaa

LiLohOnEy on December 9, 2009 at 11:10 PM said...

tak besh la ceni bro..

haha..

mcm kurang gula aje ;p

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted