Sunday, December 27, 2009

Michael Jackson : This Is It (2009)


Siapa peminat Michael jakson.?.
Sudah tengok This Is It belum.?
Kalau belum, ini ada videonya.
Kalau yang belum tengok kat wayang tempoh hari, boleh la download.
Kalau sudah tengok, tetapi hendak tengok lagi, apa salahnya..:)



Ini bukanlah sebuah movie.
Tetapi lebih kepada dokumentari.
Berkaitan persiapan Michael Jackson dan krew² untuk persiapan konsertnya.

A compilation of interviews, rehearsals and backstage footage of Michael Jackson as he prepared for his series of sold-out shows in London.






Ini screenshot. Gambar memang kualiti tinggi..:)



DOWNLOAD LINK
DOWNLOAD NOW



link kredit: abg kus

Anda perlukan HJ-Split untuk joinkan apa yang anda telah download. Boleh dapatkan HJ-split dan tutorial menggunakannya DISINI


p/s: Dengan video ni, terubatlah sedikit kerinduan peminat-peminat Michael Jackson..:) aku hendak kata peminat fanatik tu tidaklah, suka la 3 atau 4 lagu dia..:)

Sedikit selingan. Seperti yang kita ketahui, Michael Jackson merupakan salah seorang icon keamanan dunia. Lagu-lagunya banyak membawa mesej keamanan. dan kematian beliau diselubungi begitu banyak spekulasi. Jika anda tengok video ini, anda tahu dia tidaklah sakit mana pun. Tetapi bagaimana beliau boleh mati secara tiba-tiba.?



Suka entri ini.?

4 comments:

::alwaniamalini:: on December 27, 2009 at 2:06 PM said...

haritu dah tgk online..tp x tengok penuh sebab line slow T__T

tenkiuu for sharing dis! leh donlod hhihi..

acap2405(1169) on December 27, 2009 at 8:14 PM said...

tak minat mj..
minat lagu dier jer..
hohoho

Anonymous said...

salam..thanks for sharing this..nape tak boleh download yg part 3 eh..die cam file .htm??? help me..tq..

unwanted on December 28, 2009 at 11:37 PM said...

anonymous,
td aku dah check link tu, ok lagi.
cuba try lagi.

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted