Friday, January 30, 2009

Can't Smile Without You (swf + mp3)

Comments

Untuk post kali ini, aku tujukan khas kepada sesiapa sahaja. kepada semua yang aku rasa penting dalam hidup aku.Lagi-lagi keluarga aku sendiri, mak ayah,abang, kakak, adik beradik,saudara mara samada dekat atu jauh.

Tidak lupa juga kawan-kawan. tidak kira la lelaki atau perempuan..:). Dan kepada sesiapa sahaja yang pernah wujud dalam kotak pikiran hidup aku..dan satu lagi. teman wanita...hahahahaha..

flash ni dah lama aku rasa. tapi ok apa..:)
download flash kat sini.
DOWNLOAD NOW



Kalau anda mahu dengar lagu nyanyian manusia betul, boleh dengar kat bawah ni..:)



Kalau anda lagu di atas ni menarik atau best untuk didengar, apa kata anda download je lagu ni, nanti boleh pass kat orang lain pula..:)

file type:mp3
file size : 2.76MB
DOWNLOAD NOW

Amazing Water Art.

Comments

Dalam dunia ini sebenarnya bagitu banyak benda yang menarik. Samada kita sedar atau tidak je. dan semestinya kadang tu, untuk kita sedar kita perlukan teknologi. Sebab ada masa keindahan alam tidak boleh dilihat sepintas lalu.

Contohnya seperti dibawah ini..:)

amazing water art
amazing water art
amazing water art
amazing water art
amazing water art
amazing water art
amazing water art
amazing water art

Atilia - Mahu Meletup..

1 comments

Aku malas tulis banyak-banyak pasal artis ini. Kononnya mahu meletup.

atilia
Ini aku amik dari bharian.

Atilia cari formula terbaik pada 2009 jana kerjaya muzik yang sudah menjadi darah dagingnya sejak sekian lama

MENYEDARI album perdananya, Sangkar, kurang mendapat perhatian berikutan ketiadaan lagu yang kononnya mesra radio, penyanyi Atilia Haron berusaha memastikan percubaan kedua akan lebih berjaya dalam memperkenalkan dirinya sebagai seorang daripada artis disegani di tanah air.

atilia


So ini cadangan aku kalau mahu lagi meletup..
1- Pakai bikini sahaja tidak kira dalam album, sesi fotografi atau buat persembahan..
2- Sekali sekala buat-buat coli terlondeh ke. baru menarik perhatian..
3- kalau cadangan aku tidak menjadi aku tidak jamin...hahaha

p/s: artis kita semakin seksi. orang biasa pun apa kurangnya kan.? Tetapi kebanyakannya beragama Islam kan.?

Thursday, January 29, 2009

Majalah HAI : Januari 09 : Free Download

3 comments

Adakah anda sudah download dan baca majalah remaja atau mastika.? dan adakah anda masih belum puas membaca.? Kali ini apa kata kalau anda baca pula majalah HAi.

Seperti biasa banyak juga isu dan topik yang ada. Berkisar tentang orang dewasa sikit ni.:) Tapi aku rasa kebanyakan hiburan kot.
Aduh. hiburan lagi...takpe, nanti aku upload pula sesuatu yang lebih bersifat pelajaran ..:)

Cover depan untuk majalah Hai bulan Januari adalah seperti berikut.
Majalah HAI : Januari 09

Kalau anda berminat dan rasa ingin membaca membuak², jangan tunggu lama². download terus dari link bawah ni..:)

file type:pdf
file size:8.51MB
DOWNLOAD NOW


Selamat membaca..:)
Thanx kepada uploader asal..

Majalah Remaja : Januari 09 : Free Download

Comments

Majalah Remaja : Januari 09


Sesiapa yang rasa bosan dan tidak tahu apa yang hendak dibuat, apa kata kalau anda download majalah ini. Boleh juga baca. Tambah juga ilmu pengetahuan walaupun tidak masuk exam..:)

Kali ini majalah Remaja edisi Januari 09. Banyak juga la isu yang diutarakan dan dibincangkan. Kebanyakan pasal remaja la.

Selamat download dan selamat membaca.:)

file type:pdf
file size:26.06MB
DOWNLOAD NOW


Aku terpikir juga. Aku ni masih lagi remaja ke..? hahaha perasan muda..hahaha..

20 Cara Untuk Jadikan Roomate Anda Gila

5 comments

Ada sesiapa disini yang tidak suka roomate sendiri.? terutamanya yang tinggal di asrama atau di rumah sewa..?Ada 'berita baik'... Disini ada 20 cara yang 'mungkin' berkesan untuk membuatkan roomate anda gila..
crazy man


Kalau tidak berkesan pada roomate anda tetapi kesannya berbalik kepada anda, aku tidak jamin ye..:).

Jom kita baca cara-caranya..

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 " Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak... dah merebak!"

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap "Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi" sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat...Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.

6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata "Tak lama lagi...tak lama lagi..."

7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, "Siot betul, kalah lagi"

8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat "Horee...!". bukak lampu semula.

9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap "Selamat Datang ke McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda..." Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata "Eh, kau rupanya..."

10. Kata kat roommate "Ada pesanan penting untuk kau". Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap "Eh...aku dah ingat". Lepas tu pengsan balik.

11. Bila roommate anda balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap kat roommate bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan telefon balik.

12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.

13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah/kampung. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate anda.

14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.

15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah tengok wayang.

16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.

17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.

18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata "Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la...Macam teknik rebonding...". Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.

19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2.
bile rumet jage pakat2 buat x nmpk ape2.

20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkujat sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.

---------------------------------
Ketika aku baca dan selepas aku baca cara di atas, aku yang tergelak besar. Kelakar pula aku rasa...ha3.. adakah kesan untuk roomate aku telah berbalik pada aku.? hahaha...
Bagus betul untuk ceriakan emosi aku.
Boleh baca tiap-tiap hari la ni...hahaha
---------------------------------

Wednesday, January 28, 2009

Did you know..?

3 comments

Photobucket
  • Did you know the United States awards Israel $5 billion in aid each year?
  • Did you know that yearly US aid to Israel exceeds the aid the US grants to the whole African continent?
  • Did you know that Israel is the only country in the Middle East that has nuclear weapons?
  • And Did you know that Israel is the only country in the Middle East that refuses to sign the nuclear non-proliferation treaty and bars international inspections from its sites?
  • Did you know that Israel currently occupies territories of sovereign nations in defiance of United Nations Security Council resolutions?
  • Did you know that Israel has for decades routinely sent assassins in to other countries to kill its political enemies?
  • Did you know that high-ranking military officers in the Israeli Defense Forces have admitted publicly that unarmed prisoners of war were Executed by the IDF?
  • Did you know that Israel refuses to prosecute its soldiers who have acknowledged executing prisoners of war?
  • Did you know that Israel routinely confiscates bank accounts, businesses, and land and refuses to pay compensation to those who suffer the confiscation?
  • Did you know that Israel blew up an American diplomatic facility in Egypt (1954) and attacked a U.S. ship (1967) in international waters, killing 33 and wounding 177 American sailors?
  • Did you know that the second most powerful lobby in the United States, according to a recent Fortune magazine survey of Washington insiders, is the Israeli AIPAC?
  • Did you know that Israel stands in defiance of 69 United Nations Security Council Resolutions?

Google : Jackson Pollock

2 comments

Sebenarnya. aku pun tidak pasti kenapa aku taip tajuk post seperti diatas.:).
Tetapi Jackson Pollock adalah nama seseorang. aku tidak begitu pasti kenapa nama itu begitu istimewa dari mata pakcik Google ni. Dia ini boleh dikatakan sebagai painter kot.:)Jom kita tengok muka depan google yang aku pun tidak nampak sangat perkataan 'Google'..:)
Paul Jackson Pollock


Sejarah hidup dan maklumat beliau anda boleh tengok disini.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_Pollock

Ini merupakan antara hasil karya beliau.
Paul Jackson Pollock
Paul Jackson Pollock


Apa yang menarik?
Cuba anda lalukan cursor anda bawah ini sambil klik tetikus anda..:)
kalau anda mahukan yang asal, klik sini.


Manarik bukan.?
Anda sudah menjadi seorang painter..:)

p/s: Sehingga sekarang aku tidak tahu kenapa Google berminat sangat dengan dia ni. Ada sesiapa yang boleh bagitahu aku tak..?.:)

Microsoft Excel 2007 for Dummies : Free Download

1 comments

Oleh kerana aku pun masih belajar untuk menggunakan Microsoft excel 2007 ni, so aku share la ebook kat sini ek..:)
Microsoft Excel 2007 for Dummies


Excel 2007 essentials at your fingertips!
If you like your answers quick and your information up-to-date, look no further. With this concise, superbly organized reference, you'll quickly find just what you need to know about navigating the new interface; using the Ribbon and Quick Access toolbar; saving, protecting, and recovering workbook files; entering and editing data; creating formulas and functions, and much more.


From the Back Cover
Fast answers to frequently asked questions

Excel 2007 essentials at your fingertips!

If you like your answers quick and your information up-to-date, look no further. With this concise, superbly organized reference, you'll quickly find just what you need to know about navigating the new interface; using the Ribbon and Quick Access toolbar; saving, protecting, and recovering workbook files; entering and editing data; creating formulas and functions, and much more.

file type:pdf
file size: 8.35MB
link:mediafire

DOWNLOAD NOW

Kepala Babi di Surau UM

3 comments

Sebenarnya aku malas hendak post berkaitan kes ini. Nanti ada yang kata ini dah lepas. Pilihanraya UM pun dah lepas. Yang menang pun dah tahu.
gambar kepala babi di surau um
Tetapi aku tidak tahu la kenapa. tiba-tiba aku rasa geram pula pada sesiapa sahaja yang letak kepala babi tu.
babi betul punya manusia. Letak kepala babi kat dalam surau dan berlapitkan bendera PAS.
gambar kepala babi di surau umgambar kepala babi di surau umgambar kepala babi di surau um
Aku tidak tahu la apa motif sebenarnya. tapi nampak sangat macam cuba nak menaikkan lagi kemarahan umat Islam. tidak dapat dipastikan pihak mana yang melakukan perbuatan ini. Tidak boleh juga menuduh sesiapa. tiada bukti kukuh.Tiada cctv.

Tetapi yang aku bengang ada yang sanggup letak kepala babi dalam surau..
kalau ikut perasaan biar tembak sampai mati je siapa yang buat tu..
Kalau tak pun yang letak kepala babi tu, dorang jadi babi lagi bagus...

kalau korang hendak baca yang penuh, sila rujuk kat sini.
Kepala babi diletak di surau UM

---------------
Adakah anda sedar agama Islam sedang diperlekehkan sekarang.? Bukan sahaja di Malaysia, malah di dunia.!!
---------------

Tuesday, January 27, 2009

Kugan A/L Ananthan : Death in Police Custody (video dan gambar)

Comments

Malaysia ketika ini sekali lagi digemparkan dengan kes seorang lelaki berketurunan India, Kugan A/L Ananthan, berumur 22 tahun yang mati ketika berada dalam tahanan polis. Rasanya ramai yang sudah tahu. dan kemungkinan ada juga yang masih tidak tahu. Aku tidak tahu la samada di media (tv atau akhbar) ada melaporkan kes ini. Tapi di alam maya ini cerita ini begitu cepat tersebar.

Ceritanya adalah seperti berikut.
Kugan, 22, telah ditahan pada 15 Januari di balai polis Taipan di Subang Jaya kerana disyaki terlibat dalam kes curi kereta mewah di Sungai Chua, Kajang, mati ketika dalam tahanan polis pada Selasa.

Siapa yang tidak pelik.? Lepas tu bila bedah siasat yang dilakukan oleh Hospital Serdang, mengesahkan bahawa mangsa telah meninggal akibat paru-paru berair seperti yang dilaporkan di Utusan..
Utusan: Paru-paru berair punca kematian Kugan.

So, selapas ahli keluarga pergi ke hospital, terdapat tanda-tanda yang mencurigakan bahawa beliau telah mati akibat paru-paru berair. Ada tanda-tanda yang menunjukkan bahawa mangsa telah didera.

Pada 23/1, Peguam Negara, Tan Sri Abdul Gani Patail telah mengklasifikasi kes kematian A. Kugan sebagai kes bunuh. Kes masih lagi berjalan sekarang.
Utusan: Suspek kes Kugan didakwa minggu depan.


Untuk video dan gambar boleh tengok bawah ni.

WARNING : VIEWERS DISCRETION IS STRONGLY ADVISED



PICTURE.


Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody
Kugan:Death in Police Custody


Aku bukan apa, kes seperti ini boleh menggugat kemakmuran negara. Nanti makin kuat rasa benci rakyat. Tidak tahu la kerajaan sedar atau buat-buat tidak sedar. So, apa lagi yang boleh aku katakan..?

Video: Kekejaman Israel di Gaza

Comments

Sebelum ini kita hanya dengar samda dari tv atau radio bagaimana keadaan di Gaza. Kita juga melihat dalam gambar bagaimana keadaan rakyat disana. Untuk kali ini, aku akan post, keadaan ketika Gaza diserang. Bukan dari jarak jauh, tetapi dari jarak dekat selepas sahaja diserang (dibom).

Dimana anda akan dapat lihat sendiri bagaimana dasyatnya berada dalam keadaan seperti mereka.
Kita.? sungguh aman. Duduk depan internet dan sambil dengar lagu pula..:).
So adakah anda telah melakukan sedikit sumbangan samada memboikot atau menderma.?

Gambar gaza diserang



Harap youtube tidak delete video aku post ni..

sini aku letakkan link untuk download viedo ni kalau sap2 hendak download. saiz dia agak besar.39MB. Maybe sebab file jenis avi kot..:)

DOWNLOAD NOW


p/s: dalam masa terdekat aku akan cuba letakkan gambar ketika serangan israel 3 minggu lepas.

Melayu boleh, aksi melayu boleh, 3gp melayu boleh, aksi panas awek melayu, klip melayu boleh, video melayu boleh, aksi budak melayu, aksi di tangga,

Comments

Dapatkan pelbagai 3gp melayu boleh disini.
*gambar tidak dapat diletakkan untuk mengelakkan dikesan oleh pihak berkuasa.
Walau bagaimanpun video dapat didownload melalui link yang diberi di bawah.
Selamat menonton video melayu boleh..

download awek kena rogol oleh kawan baik
download lagi aksi panas budak sekolah.
download Aksi pramugara terlampau
download awek comel buat hal lagi
download awek comel kantoi cium mulut dengan pakwe
download awek melayu tak serik buat sex.
download awek sekolah kena ramas buah dada
download budak sekolah ringan2 tepi padang.
download awek bertudung kantoi main dalam kereta
download aksi budak sekolah tepi stesen bas


budak sekolah,aksi budak sekolah,budak sekolah terlampau,budak sekolah beromen, beromen dalam tandas, budak sekolah beromen dalam tandas,uniform sekolah,beromen dengan uniform sekolah,skodeng dalam tandas,skodeng budak sekolah dalam tandas,budak sekolah main, aksi kelapa sawit,beromen dalam ladang sawit,aksi lucah budak sekolah, aksi sex budak sekolah, pramugari terlampau, pramugara terlampau,terlalu stim,dua kali pancut,best pancut kat tetak,
budak sekolah raub,budak sekolah rogol,budak sekolah kena rogol,awek cheras,aksi dalam pokok buluh,aksi pokok buluh, aksi air terjun,aksi sex di air terjun,awek melayu, awek melayusangap,bohsia rewang,bohsia sri medan,aksi budak poli,aksi sex budak poli,aksi lucah budak poli,budak poli bogel,gombak girl,isap sendiri,kena rogol,lily uitm,main tetek,bohsia malu,malam pengantin,aksi awek polimasmain tetek,malay sex,malam pengantin,aksi di tangga,tingkat tiga shah putra,atas tong ikan,skandal melayu,aksi panas budak uitmgadis bangsaraksi minah rempit


Bayi Ditanam Hidup² dan Dijumpai Selamat

5 comments

Gambar mungkin tidak sesuai untuk orang mengandung atau sesiapa sahaja yang lemah semangat.

Tapi satu yang menyebabkan anda boleh tengok. Bayi itu selamat. So tidak lah ngeri sangat..:).

Tidak dapat dipastikan dimanakah berlakunya peristiwa ini. Tetapi rasanya bukan di Malaysia. Kalau di Malaysia dah heboh kot. Ataupun aku tidak tahu.?:). Tapi rasanya bukan Malaysia lah..:).

Seorang bayi yang dilahirkan tidak cukupumur dan masih lagi bertali pusat, dijumpai ditanam didalam sebuah lubang selama 24 jam dan dijumpai selamat.(tidak tahu la bayi itu menangis atau orang yang berkaitan yang memberi tahu) Nasib baik kepalanya tidak ditimbus tanah.











Berpantang ajal sebelum maut..Sesuai ke peribahasa tu ek..
So kepada sesiapa yang bercadang hendak buang bayi tu(biasanya yang mengandung luar nikah),
pikir lah elok². kasihan kat budak tu. Dia pun hendak juga melihat keindahan alam ciptaan Ilahi.
Sudah buat salah sekali(mengandung luar nikah) janganlah buat lagi kesalahan yang lain(buang bayi)

Ingatlah, sekali anda buang bayi, jiwa anda tidak tenang seumur hidup anda. Anda akan terus dibayangi kesilapan lampau..

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted