Sunday, February 21, 2010

Photo Of The Month : February 2010



Saltwater Crocodile
PHOTO OF THE MONTH by Yeang Chng

Pertama kali aku tengok photo of the month ini, tergambar kebuasan dan keganasan buaya air masin ini. Melihatkan kepada giginya, sudah cukup menggerunkan.

Dan pada masa yang sama aku sudah terbayang kisah yang baru berlaku di negara kita beberapa ketika sebelum ini. Kisah apa.?

Ala kisah di Port Dickson sebelum ini di mana seorang pengunjungnya telah digigit oleh sesuatu semasa berenang di pantai.

Dan berkebetulan dengan cerita ini, apa kata kalau korang baca dari 2 sumber yang berbeza untuk membuka sedikit minda korang. ( Aku tidak letak kat sini sebab takut panjang pula entri ni nanti.:)



Adakah photo of the month ini di ambil dari Port Dickson.?.:)



Suka entri ini.?

2 comments:

cik eykameow :) on February 21, 2010 at 11:29 AM said...

xtwu lah rmai yg twu ke tak psl nie. sbb x mndapat liputan media yg meluas pown..... (nk kne jage gak periuk nasi org² di sana) TETT! ppepown , pic lawa !

unwanted on February 28, 2010 at 1:38 AM said...

cik eykameow :),
aahh.lebih kepada hendak jaga periuk nasi aku rasa.:)

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted