Saturday, February 27, 2010

SRS Audio Sandbox + Patch


Anda rasa system audio pc anda sudah cukup power.?
Mungkin anda perlu berpikir dua kali apabila diberitahu tentang software SRS Audio Sandbox ini..:)



Berikut sedikit penerangan tentang software ini.

SRS Audio Sandbox is a useful and reliable audio enhancement software for your PC.

SRS Audio Sandbox features: sleek interface design with energized light pulses, surround sound-even from 2 speakers, using SRS Labs audio enhancement technology.

Enjoy deep & rich bass-even from smaller speakers.

Choose from many cool presets for all your music, videos, and games. The program includes custom settings for 2 or more speakers, or headphones and compact mini mode setting to give you more desktop space.




Rasanya tidak perlu tunggu lama-lama untuk download software ini.:)

DOWNLOAD NOW


Sedikit penerangan :
Apabila anda sudah install , pada bahagian speaker, pilih 5.1 surround untuk audio system yang terbaik.(anda jug aboleh kalau hendak mencuba yang lain-lain.:)


Suka entri ini.?

7 comments:

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- on February 27, 2010 at 11:48 AM said...

gua dah pakai dah .. memang best .. kalau dulu bunyik berdentum .. sekarang bunyik kedebabowww .. hahaha layannnn .. jiran sebelah gua renung gua semacam jer .. jelous kot .. hahaha ..

Kakashi on February 27, 2010 at 11:59 AM said...

kene ade letak kod x?

a1zudd1n on February 27, 2010 at 7:27 PM said...

boleh thn gak benda ni..hehe..thnx

unwanted on February 28, 2010 at 6:47 PM said...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- ,
aku pakai pun ok gak.
kira boleh la support bunyi speaker mudah aku.:)

Kakashi ,
x perlu kod. masukkan patch dalam folder SRS Lab/audio sandbox kat program file, kemudian apply patch tu.

a1zudd1n ,
sama².:)

Anonymous said...

sayangnya aku xleh tick 5.1 surround,?anyway thank bro

sue on March 6, 2010 at 12:22 AM said...

asal lepas saya install comp saya asyik bunyi gema jer??????
tolong la saya selesaikan masalah nie

unwanted on March 8, 2010 at 7:37 PM said...

Anonymous,
npe tak boleh tick ada 5.1 surround

sue,
rasanya mmg orang hendak bunyi gema² skit.
cuba tgk setting yang ada dan ubah ikut kesesuaian.:)

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted