Tuesday, March 02, 2010

Tukar Ayat Pada Linkwithin


Kebanyakkan blogger menggunakan linkwithin untuk memaparkan entri yang berkaitan dalam blog. Dan blog ini juga tidak terkecuali daripada menggunakan linkwithin.

Kalau korang pun menggunakan linkwithin, cuba perhatikan apa yang berbeza antara linkwitihin korang dengan linkwithin blog ni..:)

Ini adalah yang biasa,

Tukar Ayat Asal Linkwithin

Dan ini pula yang agak kurang biasa.:)
Tukar Ayat Asal Linkwithin


Anda ingin tukar ayat ini mengikut kehendak anda.?

Kalau hendak tukar senang sahaja tutorialnya.

Tetapi aku tidak letak la kat sini, sebab ini bukan lagi blog tutorial kan.:)
Jadi apa kata kalau korang tengok tutorial yang aku sediakan dalam blog tutorial.
TUTORIAL : KLIK SINI.


p/s:Saja naikkan sedikit trafik blog tutorial.:)


Suka entri ini.?

8 comments:

acap2405(1169) on March 2, 2010 at 2:29 PM said...

ahak ahak..
ader entri disebalik tajuk rupanya..
hoho

a1zudd1n on March 2, 2010 at 3:04 PM said...

best2..thnx

cahayachenta on March 2, 2010 at 4:05 PM said...

hehe... tq...

DaHLia on March 2, 2010 at 4:24 PM said...

sis dah xguna Linkwithin...sbb dah buat yg related post je terus... :)

anyway, nice tutorial! :) at least sis tau leh tukar rupanya

[biru][pink] on March 2, 2010 at 5:35 PM said...

wah
tak try lagi menda nih
ok2
tq!

mello on March 3, 2010 at 4:03 PM said...

waaahhh..ade blog tutorial eh? bgs2.. tutorial tu pn bgs..aku da lme crk cne nk tukr ayat tuh... thanx bro! =D

fitrijohari007 on March 4, 2010 at 10:38 PM said...

yeah..dah tuka..cool gak la..tq =D

sumpit on August 27, 2010 at 6:24 AM said...

hehehe kecian kat aku kena pergi tempat lain pulak...

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted