Saturday, August 28, 2010

Keputusan Contest Oh Best


Akhirnya contest untuk ohbest sudahpun melabuhkan tirainya.
Sekarang tibalah masa yang ditunggu-tunggu, apa lagi selain mengumumkan siapakah 10 orang yang bertuah yang akan mendapat topup RM10.:)


Rasanya tidak perlu untuk menaip panjang memandangkan aku pun agak kesuntukan masa dua tiga hari ini.:) Sebelum itu suka untuk aku review dahulu sikit berkenaan dengan contest ini.


Pada aku, ianya sudah mudah pada pemahaman aku, tetapi mungkin cara aku sampaikan agak kurang betul, jadi beberapa kekeliruan telah berlaku dari beberapa peserta yang menyertai contest ini.

Pada hemat aku, peserta akan berpikir, jika mereka ada gambar/video, apa yang mereka akan rasakan best untuk diletakkan di blog ohbest. Bermakna, best itu apabila dipost di blog oh best, pengunjung yang tengok post itu pun akan rasa best, bukannya hanya rasa best dari pandangan sendiri semata².:)

Seramai 12 orang telah menyertai,(terima kasih semua kerana menyertai). Dan pada aku hanya 9 entri yang aku rasakan sesuai, tetapi sebelum ini aku sudah bagitahu 10 orang akan dipilih, maka tetap 10 orang akan dipilih untuk menerima RM10 serta banner blog di ohbest..

Dan mereka-mereka yang bertuah adalah...jeng jeng...


So mereka² yang bertuah ini aku akan hubungi kat shoutbox.
Untuk urusan topup dan juga banner kat blog oh best.

Sekali lagi, tahniah kepada yang terpilih.
Kepada yang tak terpilih jangan kecewa ye.

Nantikan lagi utuk contest akan datang..:)

p/s:Skrg kol 8.41pagi, aku belum tido semalaman. Aku nak tido dulu.:)


Suka entri ini.?

12 comments:

kamal on August 28, 2010 at 10:55 AM said...

tahniah kepada pemenang.

Nasir Bravo on August 28, 2010 at 12:30 PM said...

yahoo...1st time menang contest nie,,,bangganya pakcik,,hehehe

cekkeya on August 28, 2010 at 12:47 PM said...

ahahaahhaha tq bro!!!

misz myza on August 28, 2010 at 12:47 PM said...

yeehhaaaa... dabeda bedu... ahahhaha.. 10's unwanted.... me pn tak leh nak tdo, asik memikirkan contest ni.. (over tau...)

sunglasses on August 29, 2010 at 12:56 AM said...

tahniah kepada pemenang congrate

ohcerita.com on August 29, 2010 at 4:03 AM said...

congrats..sori tak dapat join..busy yg terlalu ekstrem..huhu

unwanted on August 29, 2010 at 2:21 PM said...

misz myza ,
amboi, smpai dia pun tak boleh tido..ha3.

ohcerita.com,
no hal bro.:)

eNaSaN on August 30, 2010 at 9:16 AM said...

huhu..thanks... cuma agak blur pasal banner...sebab mmg xreti..lalalalala

Rabia Sensei on August 30, 2010 at 10:54 PM said...

Wallawey! Saya sangat suka sekali. Thanks a bunch! Saya tak pakai prepaid. Huhu~

mello on August 31, 2010 at 4:39 AM said...

salam bro.. ak da hantar emel kt ko tu.. thanx tau! heeeee =)

Kong Hwang Sing on August 31, 2010 at 1:36 PM said...

banner ukuran dlm cm or pixel?

unwanted on August 31, 2010 at 4:54 PM said...

eNaSaN,
sama².:). banner klu tak pandai amik je header.:)

Rabia Sensei,
ada cimb tak.?

mello,
ok bro, dah dapat.:)

Kong Hwang Sing,
banner dalam pixel.

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted