Saturday, August 21, 2010

Koleksi Lagu Raya untuk Tahun 2010


Koleksi lagu raya untuk anda dengar bagi tahun 2010. Kiranya anda boleh la buat persiapan awal-awal dengan download lagu raya ni. Memandangkan raya pun sudah hampir(ye ke hampir, padahal baru je puasa:), jadi apa salahnya aku kongsi awal-awal koleksi lagu raya yang ada disamping mencuba keyword ini untuk SEO kan.:).

koleksi lagu raya 2010

Oleh itu harap maklum lagu-lagu raya yang ada ini bukanlah lagu raya terbaru (Aku tak tahu la ada atau tidak lagi lagu raya untuk tahun 2010 ni), tetapi apa yang aku kongsikan ini boleh dikatakan lagu raya sepanjang zaman. Dengar la untuk raya bila-bila pun, konfirm akan rasa lagu-lagu ini masih lagi best.:). Boleh dikatakan inilah antara koleksi lagu raya terbaik yang ada untuk kategori sepanjang zaman.:)

Contohnya lagu ini yang tiap-tiap tahun kita dengar.:).


Dan berikut adalah link download serta senarai lagu yang tersedia untuk anda download bila-bila masa sahaja menjelang raya ini.:)

VOLUME 1
    Aishah - Pulanglah
    Aman Shah - Kepulangan Yang Dinanti
    Anuar & Elina - Suasana Hari Raya
    Asha Malik - Pulang Di Hari Raya
    Awie - Raya Yang Sempurna
    Black Dog Bone - Cahaya Aidilfitri
    DJ Dave - Menjelang Hari Raya
    Fazidah Joned - Selamat Hari Raya
    Jamal Abdillah - Salam Aidilfitri
    Jeffrydin - Musafir Di Aidilfitri
    Junainah - Suasana riang di hari raya
    Krisya - Satu Hari Di Hari Raya
    M. Nasir - Suatu Hari Di Hari Raya
    Mamat - Ku Pohon Restu Ayah Bonda
    Noorkumalasari - Pulang Di Hari Raya
    Othman Hamzah - Gembira Bersama Di Hari Raya
    P. Ramlee - Dendang Perantau
    P.Ramlee - Suara Takbir

DOWNLOAD VOLUME 1 (45.28MB)
DOWNLOAD LAGU RAYA 2010 VOLUME 1



VOLUME 2
    Rafeah Buang - Bila Takbir Bergema
    Rafeah Buang - Selamat Hari Raya
    Rahimah Rahim - Selamat Berhari Raya
    Raihan & Now See Heart - Hari Raya Untuk Semua
    Raihan & Now See Heart - Satu Pagi Di Hari Raya
    Raihan feat. Man Bai - Harapan Ramadhan
    Saloma - Selamat Hari Raya
    Sanisah Huri - AidilFitri
    Sharifah Aini - Suasana Hari Raya
    Siti Nurhaliza - Bila Raya Menjelma
    Siti Nurhaliza - Nazam Lebaran
    Siti Nurhaliza - Sesuci Lebaran
    Siti Nurhaliza - Suara Takbir
    Sudirman - Balik Kampung
    Sudirman - Dari Jauh Ku Pohon Maaf
    Sudirman - Selamat Hari Raya
    Uji Rashid & Hail Amir - Seloka Hari Raya

DOWNLOAD VOLUME 2 (41.62MB)
DOWNLOAD LAGU RAYA 2010 VOLUME 2

UPDATE (better sound quality for 2 songs ,)
    Sanisah Huri - AidilFitri
    Uji Rashid & Hail Amir - Seloka Hari Raya
    Download Here(5.93MB)

BONUS
Takbir raya - Download Here (1.34MB)


Suka entri ini.?

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted