Wednesday, August 11, 2010

Wallpaper Ramadan 2010


Dengan mood ramadan yang baru bermula ini, mungkin ada sesiapa yang hendak menukar wallpaper masing-masing kepada wallpaper bersempena ramadan tahun 2010 ini.:)
Elok juga tukar wallpaper dalam masa 1 bulan ini, kemudian wallpaper untuk bulan syawal sebulan dari sekarang.:)
Wallpaper Ramadan 2010
Untuk kali ini, aku letakkan sejumlah 17 wallpaper yang pelbagai yang aku juga ambil dari pelbagai website lain. So aku pilih la mana-mana yang berkenan. Harap korang juga berkenan dengan wallpaper pilihan aku ni.:)

Berikut 17 wallpaper ramadan 2010 yang aku rasakan ok la..:)

klik pada gambar, kemudian apabila paparan baru keluar, right click dan pilih save image as..
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010
Wallpaper Ramadan 2010


Suka entri ini.?

3 comments:

ajim on August 12, 2010 at 12:16 PM said...

tq2..lawa2 seyh

nadiah on August 15, 2010 at 11:11 PM said...

salam ramadhan,cantik2 wallpaper tu,saya ambil ya
thanks

GhOsT_MaR a.k.a. CiK AnToO on February 18, 2011 at 4:23 PM said...

masya-allah , tgk blog sharing is caring sbb mcm pnh dgr ... bila tgk URL , unwanted86blablabla ...
(tgk dgn gaya b'kelip2 scroll atas bwh smpi 7x) ... dulu theme jeans ... nmpk sgt ak dh lm x ziarah sini , ai bese lh , semenjak pencen jd blogger neh , mls sket nk wat blog walking ... haha

nice & nmpk matang ini blog ... keep it up

Post a Comment

Setiap komen anda amatlah dihargai.:)

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted