Monday, July 25, 2011

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama


Facebook chat versi baru agak menjengkelkan. Rasa macam tidak mesra pengguna pula. Dan rasanya memang tidak mesra pengguna pun, sebab tu aku tak suka paparan chat versi baru ini.

Oleh sebab tu, aku bertukar kepada chat versi lama. Aku rasa korang pun tidak suka kan versi yang baru ni, kalau suka sila bagitahu sebabnya.:)



Ok, untuk kali ini aku hendak kongsi 2 addons yang boleh jadikan facebook korang kepada versi lama. Addons untuk pengguna firefox dan juga pengguna google chrome.


Untuk pengguna firefox, install addons dari link ini.

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama




Dan untuk pengguna google chrome boleh install addons dari link ini. (Pastikan link ini dibuka menggunakan browser google chrome)

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama


Buka facebook anda dan kembali berchatting menggunakan paparan lama.:)

Happy blogging and happy facebooking.:)

p/s: Sebenarnya aku sangat jarang buka chat ni..


Suka entri ini.?

Banner X-Change

aizuddin.com

.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Edited by Unwanted